Nagyban befolyásolja jellemünket, érzelmi intelligenciánkat, a világhoz és más emberekhez való hozzáállásunkat, hogy mely állatövi jegyben születtünk. Minden csillagjegynek vannak pozitív tulajdonságai és olyan jellemzőik, amelyben annyira nem erősek. Ezek alapján készült el ez a lista, amely a nőket rangsorolja. Természetesen ez nem egy kőbe vésett sorrend, de nagyvonalakban sok igazságot tartalmaz!

12.Ikrek

Az Ikrek számára saját maguk a hatalmas öröm forrása, egyáltalán nem törekednek arra, hogy ők legyenek az ideális szépség. Az Ikrek csak élnek és élvezik az életet, mindennemű elismerés, „társadalmi címke” nélkül is. Igen, valóban nem illeszkednek ezek a tulajdonságok a klasszikus értelemben vett ideális nő tulajdonságai közé, de mégis, az Ikrek mindig megtalálják a párjukat – írja a Tudásfája.Az Ikrek számára saját maguk a hatalmas öröm forrása, egyáltalán nem törekednek arra, hogy ők legyenek az ideális szépség. Az Ikrek csak élnek és élvezik az életet, mindennemű elismerés, „társadalmi címke” nélkül is. Igen, valóban nem illeszkednek ezek a tulajdonságok a klasszikus értelemben vett ideális nő tulajdonságai közé, de mégis, az Ikrek mindig megtalálják a párjukat.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11.Szűz

A Szűz egy nagyon ravasz és eszes nő, aki villámgyorsan képes alkalmazkodni a körülményekhez. Ha akarja, ő lehet az ideális nő, a szépségkirálynő. De mindez hiába, mert valami csoda folytán a Szűz mind a férfiakkal, mind a nőkkel képes jól kijönni.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10.Nyilas

Azok a nők, akik a Nyilas jegy alatt születtek, szinte tökéletesek, de nem abban az értelemben, hogy ők lennének az ideális nők. Persze, a Nyilasnak mindig rengeteg tisztelője, udvarlója van és lesz, de nem amiatt, mert ő lenne az ideális nő, mindössze kiszámíthatatlansága csalogatja közelébe az embert. Ennek az az oka, hogy a férfiak hamar belefáradnak a monotóniába, és a Nyilas mellett unatkozni egyszerűen nem lehet.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: