Vízöntő

Ebben a hónapban képes lesz alapos munkát végezni, szervezetten dolgozik és figyel a részletekre is. Általában élvezi a veszélyt, az izgalmakat, most mégis inkább az átgondolt cselekedeteket részesíti előnyben, mivel tudja, hogy a siker eléréséhez ezek nélkülözhetetlenek. Kollégáival és üzleti partnereivel is jól alakulnak a kapcsolatai, így a másik igényeit figyelembe véve segítik egymás előmenetelét. Anyagi helyzete kitartásának köszönhetően jól alakul, munkája eredményeként vagy vállalkozásából plusz bevétele lesz.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma bizonyosan jól indul majd a napja, kedves Vízöntõ. Az energiák ma igazán kedveznek az ön számára, így nem kell mást tennie a nap folyamán, mint hallgatni intuíciójára. Azonban vigyázzon, mert könnyen eltéríthetik, ezzel akár rossz közérzetet is okozva önnek, de ha nem hagyja magát és bízik megérzéseiben senki sem fogja tudni megállítani tervei elérésében.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Amennyiben egyedül él, akkor a hónap elején induló sorsszerű szerelmet kaphat ajándékba. Még az is előfordulhat, hogy az ünnepeket sem tölti egyedül. Házasságban, párkapcsolatban romantikusnak képzeli az év végét, az ünnepeket, de a gyakorlatiasság fogja jellemezni. Elérkezett az ideje annak, hogy ne csak érezze, hogy változtatni kell a családi életén, hanem meg is kell tenni a szükséges lépéséket, most lehetősége van a sikeres változtatásra. Úgy érzi itt az ideje annak, hogy újra kimutassa az érzelmeit és olyan szeretetben ünnepeljen a családjával, amire régóta nem volt példa.

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Ez a 4 csillagjegy az alkalmi kapcsolatok híve

Ezek a csillagjegyek kifejezetten szórakoztatónak és több mint megfelelőnek tartják a rövidebb románcokat, mert így elköteleződniük sem kell. Vajon te is köztük vagy?

Cikkajánló Tovább olvasom

Halak

Szakmai nézeteltéréssel kezdődik az Ön számára ez a hónap, ez elveszi a kedvét a munkától. Bár néha zavarja, hogy kevés önállóságot igénylő munkával bízzák meg, most mégis örül a rutinfeladatoknak. Olyan időszakot él meg, amikor a magánéleti gondjai miatt, háttérbe szorulhat a szakmai élete, és a szellemi fáradtsága miatt nem is tudna koncentrálni a nagyobb erőkifejtést igénylő feladatokra. Szerencsére akadnak támogatói, akik kiállnak Ön mellett, ennek köszönhetően nem kell tartania nagyobb nehézségektől a hivatásában. Bár érzékenységét igyekszik titkolni a munkahelyén, de a feszültségek gátolhatják a tevékenységében. Anyagi helyzete változó, több a kiadása, mint a bevétele.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Kedves Halak, a mai egy igazán jó nap lesz arra, hogy kamatoztassa ötleteit. Hamar találhat megfelelõ embert, akinek, ha jól tálalja meglátásait, akkor az hamarosan gyümölcsözõ eredményekhez vezethet. Összpontosítsa hát energiáit céljai irányába, s vesse be meggyõzõerejét is. Ezáltal pedig lehet, hogy egy olyan emberrel hozza össze a sors, akinek a dinamizmusa új, ismeretlen területekre vezeti önt.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Az a szerelmi kapcsolat, ahol úgy érzi, hogy korlátozzák a szabadságát és az elégedetlenség érzése felszínre tör Önben, most megszakadhat, mivel nem látja értelmét a folytatásnak. Ebben a hónapban a családján belül is lesznek viták, főleg a pénz beosztása miatt, szerencsére azonban mindez elfelejtődik, és szeretteivel boldogan élvezi majd az ünnepeket. Decemberben figyeljen az értékeire, mert meglophatják, de az is lehetséges, hogy Ön veszít el valamit.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: