Kos

A munkájában most nehezen tud együttműködni másokkal, ennek az az oka, hogy könnyen szakmai vitába keveredik a kollégáival. Ha az Ön nézeteit vitatják, úgy érzi, hogy a hozzáértését támadják, és erre most érzékenyebb, mint máskor. Szakmai önbizalma alacsonyabb, annak ellenére, hogy minden gördülékenyen halad az előmenetele felé. Felettesei elismerik a munkáját, mégis az az érzése, ha gyorsabban dolgozna, még többre lenne képes. Előfordulhat, hogy gondjai vannak az időzítéssel, és nem tökéletes az időbeosztása sem. Az energiaszintje magasabb az átlagnál, de ha túlhajtja magát, gyorsan kifáradhat, és könnyen elcsúszhat a határidőkkel. Anyagi helyzete jól alakul, de az ünnepek miatt a tervezettnél többet költ, ez azonban nem okoz problémát.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

A mai napon egy váratlan találkozásra kerülhet sor valakivel, aki, legalábbis egykor, fontos szerepet tölthetett be életében, esetleg mindig is nagy hatással volt önre. Elõfordulhat azonban az is, hogy egy egészen másfajta meglepetés éri majd, melyet nem biztos, hogy teljes mértékben a helyén lesz képes kezelni. Nyugodjon meg és rendezze sorait, bármennyire is felkavarodtak érzelmei!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Társasági élete fellendül, lehetősége lesz új ismeretségeket kötni, talán még a várva várt szerelem is megérkezik az életébe. A házasságban kialakuló viták csak tovább nehezítik a helyzetet, igyekezzen megértőbb lenni és a párja véleményét is figyelembe venni, nem biztos, hogy mindig Önnek van igaza. Igyekezzen uralkodni a negatív érzésein és indulatain, különben tönkremehet a párkapcsolata.

Ők a legvonzóbb csillagjegyek, akikbe minden ember beleszeret! Te közöttük vagy?

Ők a legvonzóbb csillagjegyek, akikbe minden ember beleszeret! Te közöttük vagy?

Az asztrológusok elvégezték a számításaikat, és azok alapján kiderül most, hogy mely csillagjegyek a legvonzóbbak. Hat van belőlük, ugyanis ezek az emberek rendkívül magabiztosak és az aurájuk csupa misztériumot sugároz.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Ebben a hónapban sok munkája lesz, de kellően energikus és képes lesz megbirkózni a feladatokkal. Amennyiben szellemi munkát végez, kommunikációra és tárgyalásokra remek ez az időszak, hiszen kellő magabiztossággal rendelkezik. Barátságos és konfliktuskerülő lesz a hivatásában, ügyeljen arra, hogy elkerülje a pletykákat, mert azok most hatalmi harcokba keverhetik. Ne törje le, ha erőfeszítéseit nem értékelik azonnal, sőt a felettesei elismerő szavaira is hiába vár. Helyette támaszkodjon a belső erejére, és hogy ne veszítsen energiákat, jutalmazza meg magát különféle apróságokkal. Gondoljon arra, ha most türelmesen és fegyelmezetten dolgozik, a későbbiekben sok lehetősége lesz még a sikerek elkönyvelésére. Valószínűleg nagyobb összeget költ el az ünnepek miatt, mint ami nem erőltetné meg a pénztárcáját.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma egy kicsit ilyen is, olyan is helyzetekkel találhatja szembe magát, melyek kissé megkavarhatják napirendjét, azonban mégsem kell majd nagyobb káosszal számolni és hamar sikerül rendeznie a teendõit. Valahogy most olyan érzés kerítheti hatalmába, hogy inkább átok, mint áldás azon képessége, hogy hamar kiismeri és feltalálja magát különféle rendszerekben, ugyanis mások mintha túlságosan is mindig az ön tudására hagyatkoznának emiatt. H unja már a dolgot, nyugodtan mondjon néha nemet, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha Ön független a hódítások és flörtök ideje ez, most valószínűleg egy futó kapcsolat lehetőségét sem zárja ki. Nem kell izgulnia, nem fog sérülni, mert sikeresen el tudja választani az érzelmeket az érzékiségtől. A házasságot, a párkapcsolatot a harmónia, a szeretet és a boldogság köti össze.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: