Ikrek

Nagyon jó a kapcsolatteremtő képessége, minden helyzetben könnyen megtalálja a megfelelő hangot másokkal, ami miatt jelentős sikereket könyvelhet el a munkájában. Mostanában a dolgok mélyebb összefüggéseire is ráérez, figyel a részletekre, igyekszik a határidők betartására is, bár ez nem mindig sikerül. Amennyiben nyitott tud maradni, most könnyen talál segítőket a feladatok végrehajtásához, ha szükségessé válik. Anyagi helyzete jó, az ünnepi kiadásoknál ugyan többet költ a tervezettnél, de ez nem okoz gondot. Utazási balesetből származhat váratlan kiadása.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma egy igazán kellemes napnak nézhet elébe, kedves Ikrek, amikor is az optimizmus és a pozitív gondolatok kerülhetnek elõtérbe. Élvezze az önt körülvevõ hangulatot, s különféle kulináris élvezeteket, melyeken ma különösen nagy örömét lelheti. Mindazonáltal azonban, ha egy olyan új személyen akadna meg tekintete, akitõl már elsõ pillantásra hevesebben dobogna szíve, ne ragadtassa el magát túl hamar, s hagyjon idõt magának felocsúdni az elsõ káprázatból, különben elhamarkodott és rossz döntéseket hozhat.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ha még egyedül él, ebben az időszakban lehetőséget kap a sorstól, hogy megtalálja a párját. Kifejezetten fogékony a boldogságra, képes a szépet is meglátni mindenben, és erős vágyat érez arra, hogy elbűvölje és lenyűgözze a környezetét. Házasságban, párkapcsolatban sokkal több időt, figyelmet kell fordítani a kapcsolat megőrzésére, mint eddig. A problémákkal muszáj foglalkozni, nem lehet az asztal alá söpörni, vagy halogatni. Most kiderül, hogy elég mélyek-e az érzelmek, adnak-e erőt a megoldásokhoz? Ha nem, akkor csak a változtatás hozhat megnyugvást mindkettőjük számára.

Miért lesz hűtlen egy nő? A csillagjegyük segít megtalálni a választ

Miért lesz hűtlen egy nő? A csillagjegyük segít megtalálni a választ

Megtudhatjuk, hogy melyek az egyes csillagjegyek gyengeségei, amelyeken keresztül eljutnak a megcsalásig.

Cikkajánló Tovább olvasom

Rák

Nagy hajtás várható a munkahelyén az ünnepek előtt. Ennek az is lehet az oka, hogy a kollégái már kivették a szabadságukat, és így Önre több feladat hárul. Még szerencse, hogy kifejezetten kreatív időszakát éli, így a szellemi tevékenységekkel most könnyen boldogul. Nem így van ez az egyéb munkákkal, több a rohangálás és a pakolás, amelyek most fizikailag és lelkileg is nagyon fárasztják.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Meglehetõs ellenérzésekkel találhatja szembe magát a mai nap folyamán a Rák, melyeket nagyon a szívére vehet, még akkor is, ha nem is õ van a célkeresztben. A lelkiismeret-furdalás, vagy az igazságtalan vádak esetén fellépõ düh azonban nem válasz, még akkor sem, ha jogos. Muszáj lépéseket tennie azért, hogy, vagy helyrehozza, amit esetleg elrontott, vagy, hogy logikus észérvekkel és bizonyítékokkal alátámasztva, tisztázza magát a vádak alól.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Anyagi helyzete jól alakul, váratlan bevételekre számíthat, így többet költhet az ünnepekre, mint tervezte. Értékeire vigyázzon, mert elvesztheti őket, vagy meglophatják ebben az időszakban.

Ha egyedül él, egy kellemes munkahelyi flörtben lehet része, ami feledteti minden gondját-baját. Legyen nyitott, mutassa ki az érzelmeit, hogy azok elvezethessék az életét is gyökeresen átalakító szerelemhez. Házasságban, párkapcsolatban nehezebb ez a hónap, mert „hazaviszi” a munkahelyi problémáit. A stressz miatt fáradékonnyá és kedvetlenné válhat. Párja igyekszik rávenni egy kis kikapcsolódásra, utazásra, de hiába, mert nem tudja legyőzni az Ön kötelességtudatát. A szeretet kimutatása minden helyzetben segít a gondok megoldásában és az egymásra találásban is.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: