Oroszlán

Ebben a hónapban sok energiát érez magában ahhoz, hogy a feladatait elássa, mégis nehéznek érzi a helyzetét. Előtérbe kerülhet szakmai életében az alázat kérdése, el kell fogadnia azt, hogy önnek is vannak kötelezettségei és felettesei. Jelenleg ugyanis nincs abban a helyzetben, hogy irányítson, így ha nem is tetszenek a szabályok, akkor is be kell tartania azokat. Lehet, hogy idegesíti a felettese kiszámíthatatlansága, de nem árt tudnia, hogy a főnöke számára ijesztő lehet az ön vehemenciája, amellyel a nézeteiért időnként kiáll. Ha vezetőként dolgozik, úgy érezheti, hogy nem találja a közös hangot a beosztottjaival. Koncentráljanak a feladataikra, és azok elvégzése után majd tisztázhatják a nézeteltéréseket. Anyagi helyzete jól alakul, több a bevétele, mint a kiadása.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kapcsolataira most a mély érzelmek és a hevesség lesz jellemző. Csodálatos élményekben is része lehet, hagyja, hogy most az érzelmei uralkodjanak az egója felett. Vonzereje, kisugárzása olyan erős, hogy bárkit meghódíthat. Házasságban, párkapcsolatban a szeretet és a harmónia uralkodik. Boldogan készülődnek az ünnepekre, még a többletfeladatok sem okoznak feszültséget.

Napi horoszkóp október 18. péntek – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás...

Napi horoszkóp október 18. péntek – Bikák, Kosok, Rákok, Mérlegek, Halak, Oroszlánok, Szüzek csodás...

Vannak olyan párok, akikre elég csak ránézni, és máris tudjuk, az ég is egymásnak teremtette őket. Az alábbi csillagjegyek nagyon jól működnek együtt, harmóniában...

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Sok lesz a munkája ebben a hónapban, legyen gyakorlatias a feladatok végzésénél, és valósítsa meg remek ötleteit. Ha úgy érzi, hogy elbizonytalanodott a képességeit illetően, most ne mutassa ki ingadozását, inkább játssza el a magabiztosságot, hisz remek színészi képességekkel rendelkezik. Meglátja, ha erősnek mutatkozik, az ügyéhez könnyen nyer támogatókat. A hónap közepéig szinte akadálytalanul tudja teljesíteni megbízatásait, és későbbiekben sem lesz gondja, ne foglalkozzon a megkeseredett kollégák panaszaival. Ha változtatni akar, és új munkahelyet keres, most nem találja meg, január végén azonban sikerülni fog, és olyan lesz, ami minden elvárásának megfelel. Anyagi helyzete változatlanul jó, de listával menjen vásárolni, hogy elkerülje a felesleges költekezést.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Magán, vagy családi életében a mai napon egy nagyobb pozitív változás állhat be, amit igencsak váratlanul érkezõ, de annál kellemesebb meglepésként élhet meg. Ez igencsak feldobhatja napja hátralévõ részét és lelkileg is feltöltõ lehet. Az aktuális anyagi helyzetén viszont kár most annyit töprengenie, higgye el, nincs különösebb probléma, vagy legalább is semmi helyrehozhatatlan. Engedje el magát kicsit és élvezze az életet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Szerelmi kapcsolatában problémát okoz a „merkúri” hatás, ami arra készteti, hogy analizálja a partnerét és a kapcsolatukat, ha pedig az észrevételeit spontán módon közli is, az konfliktusokhoz vezethet. Nem kell aggódnia az elkötelezettség érzése miatt, és attól sem, hogy párja uralkodni akar Ön felett vagy az érzésein. Házasságban, párkapcsolatban most a szeretet és a harmónia uralkodik.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: