Mérleg

A munkájában most nem érzi jól magát, mert nehezen tudja folyamatosan fenntartani azt az egyensúlyt, hogy mindenre jusson idő. Ha feszítik a kötelezettségek, használja a kreativitását a feladatok elvégzéséhez, rugalmassággal elkerülheti a vitákat. Többször kerül olyan helyzetbe, hogy mérlegelnie kell az egyéni és a közösségi érdekeket. Megsokasodnak a feladatai, aminek nem mindig örül, ráadásul új módszerekkel, feltételekkel kell végeznie a munkáját Ha ezek a reformok kívülről, másoktól jönnek, jól teszi, ha együttműködik, és nem ragaszkodik a bevált módszereihez. Ha rugalmasan alkalmazkodik a körülményekhez, hosszú távon profitálhat a továbblépésből, ellenállása viszont akár egzisztenciális válsághoz is vezethet. Anyagi helyzete jól alakul, több bevétele lesz ebben a hónapban, mint máskor.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma a spontaneitás és a kalandvágy jellemezheti napját, amikor is egy szempillantás alatt hajlamos lehet valami olyasmibe kezdeni, amit eddig, még nem hogy soha nem csinált, hanem egyenesen nem is tudott arról, hogy létezik, mégis nagyon élvezheti a dolgot. Ne csodálkozzon a meglepett arcokon, hiszen éppen az öné az egyik, kedves Mérleg!

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A hónap elején társasági élete felpezsdül, élvezi a baráti társaságát, visszakapja tőlük mindazt a szeretetet és odafigyelést, amit eddig Ön nyújtott a számukra. Otthon viszont éppen emiatt érzi úgy, hogy a párja neheztel Önre. Előfordulhat, hogy kedvese féltékeny és azt gondolja, hogy a baráti estékbe belefér némi flört is? Viták helyett, mutassa ki a szeretetét és ragaszkodását iránta.

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

6 csillagjegy, akiknek mindig szerencséjük van a szerelemben!

Főleg a szerelem terén lesznek most nagyobb változások, és ennek egyes csillagjegyek igencsak örülhetnek. Nézd meg, hogy közéjük tartozol?

Cikkajánló Tovább olvasom

Skorpió

Munkájában nincs hozzászokva, hogy megfontolja a döntéseit, most mégis jobban teszi, ha ezt az utat választja. Bár a felettesei elismerik a képességeit, mégis rejtély marad a számukra. Ajánlatos lenne beavatni őket az új ötleteibe, és a végrehajtásukkal várni, amíg rábólintanak. Természetesen Ön sem szereti, ha megkötik a kezét, de most egy komolyabb kellemetlenségtől óvhatja meg magát, ha türelmes lesz és betartja a hivatali hierarchiát. Mindenki tisztában van azzal, hogy elsősorban a cége érdekeit tartja szem előtt, közben azt is észreveszik, hogy most a kelleténél siettetőbb és erőszakosabb. Hiányzik Önből a tekintélytisztelet, amire mások hívják fel a figyelmét. Kár lenne az eddigi eredményeit elveszíteni a konoksága miatt. Anyagi helyzete változatlan, jól bánik a pénzzel.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ma valami nagy kincsre lelhet napi teendõi, kiruccanásai, kalandozásai során, melyek folyamán most akár egész messzire is eljuthat. Valaki mindemellett egy igen érdekes dologra hívhatja fel figyelmét, amivel igencsak elgondolkodtathatja. Ezt leszámítva ugyanakkor ma egy igazán élvezetes és könnyed nap elé néz, úgyhogy ne is töltsön túl sok idõt értelmetlen agyalással, inkább hörpintsen le még egy pohár finomságot!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A szerelemben Önnek olyan társra van szüksége, aki feltételek nélkül képes elfogadni az önállóságát és szabadságvágyát, és aki a jó és rossz tulajdonságaival együtt szereti. Az ünnepi forgatagban találkozhat valakivel, akinek olyan a vonzása, kisugárzása, hogy úgy érzi, vele átélheti az igazi mély szerelmet. Házasságban, párkapcsolatban – ha elfogadja a párja irányítását, gondoskodását – egy boldog és harmonikus időszaknak néznek elébe.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat:

Gratulálunk! Szereztél egy pontot!

+ 1 pont

Mire jók a pontok?
A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!