A karma ajándék is lehet, ha tudatosan jót cselekszünk és törekszünk arra, hogy a negatívumokat kizárjuk az életünkből. Olyan energiákat kapunk vissza, amilyeneket mi magunk adunk, amit teszünk, visszahat ránk.

Ez azt jelenti, hogy ha csak negatív energiát árasztunk a külvilág fele, akkor egyértelműen több rossz dolgot vonzunk be magunknak, ezért érdemes a karmánkat kitisztítani, és ha ez sikerült utána pedig magas szinten tartani pozitív energiák segítségével.

Ezt árulja el rólad az aszcendensed, meglepő dolgokat tár fel!

A cél elérése érdekében a következő módszereket alkalmazhatod:

1. Gyakorold az éber figyelmet

Fontos, hogy megtanuljunk éberen odafigyelni társainkra. Valóban értsük meg közlendőjét, ne csak elengedjük a fülünk mellett. Az az ember bízik bennünk annyira, hogy megnyíljon előttünk, ezért kötelességünk figyelemmel végighallgatni. Légy mindenkihez kedves és megértő, mert a karma által megtérül.

2. Próbáld ki a meditálást

A meditáció teret nyit bennünk olyan dolgok fejlesztésére, amire szükségünk van. Meditációval rátalálhatsz a tisztaságra, a nyugalomra, és elfogadóbbá válsz másokkal szemben. Sok szkeptikus ember egyből elveti a meditáció hatékonyságát, de adj neki egy esély, és hidd el meg fogsz lepődni, hogy mennyire képes egyensúlyba hozni a lelked. Annyiféle meditációtípus van, válassz kedvedre!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: