3. Mindig segíts másokon

Ha bármikor lehetőséged adódik, hogy egy bajbajutott emberen egy minimálist is segíts, ne habozz! Talán ez az egyik legjobb módja annak, hogy a karmádat felturbózd. Ebben is jelen van a kedvesség és a figyelem, tehát látszik, hogy minden mindennel összefüggésben áll ahhoz, hogy boldogabb életet teremts magadnak.

4. Légy őszinte

A hazudozó emberek karmája csakúgy hemzseg a negatív tartalomtól. Bár igaz, hogy sokszor nehéz az igazat mondani, mégis meg kell tennünk. A saját lelkünk érdekében. Miért cipeljünk egy hazugság súlyát, amikor van egy könnyebb megoldás is? Csak egyszerűen mondjunk igazat, és ha ezzel következményeket idézünk elő, álljunk elébe és vállaljuk érte a felelősséget.

Napi horoszkóp március 14. szombat – Halak, Vízöntő, Rák, Oroszlán, Skorpió, Mérleg, Nyilas, Kos ez most nektek szól!

5. Találj életcélt magadnak

A karmánknak mi sem tesz jobbat, mint rátalálni az életcélunkra. Életcél lehet az is, hogy mások életét és így a magunkét is jobbá tegyük. Merj nagyot álmodni, mert az apró tetteiddel te is hozzájárulhatsz valamilyen mértékig az éhezés megszüntetéséhez, vagy a környezetszennyezés megakadályozásához. Ha jót teszel a világgal, az meghálálja.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: