Szűz: túl nagy a felfordulás

Nagyon vágyik egy állatkára, de abba nem gondol bele: a tökéletességről alkotott életképébe nem biztos, hogy belefér… Egy kölyökállat néha (vagy mindig…?) tönkretesz a lakásban, kertben valamit. A patikatisztaságú Szűz-otthon sem feltétlenül bírja el a felborított szemetest, megkarmolt kanapét – nem beszélve a szőrökről, alomról, forgácsról… attól függően, milyen állatot választott magánya enyhítésére. Végül rájön, hogy ő ezt nem bírja, és marad a szobanövényeknél: a nyílgyökér nem csinál felfordulást…
Ha állatot szeretne, vidd el az állatkertbe, és mutasd meg neki, mivel jár az etetés, trágyázás: hátha bölcsebben sikerül döntenie.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Kedves Szûz, ha arra vágyik, hogy otthona elképzelései fényében díszelegjen, bizony ki kell tisztítania alaposan mindent, a pincétõl a padlásig. Lehet, hogy a takarítás közben fény derül pár felújítandó dologra is, amit egyúttal el is végezhet. Jó móka kerekedhet a napból, fõként ha barátai is besegítenek az átalakításba. Jó munkát!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Nyilas: nincs rá ideje

A szabadság vándora! Ha teheti, viszi magával állat-partnerét. De a gazdi hiába képzeli el kettesben az utat, nem minden állatka bírja jól az utazást. Egyes jószágok egyenesen félnek az autótól, mások rosszul vannak a zötykölődéstől. A repülésről nem beszélve, ahol a csomagtérben töltené a kedvenc az utat. Majd egyre többször kerül ismerősökhöz, amíg a Nyilas járja a világot, jönnek az állat-hotelek, és az elidegenedés.Végül belátja, csak akkor tarthat állatot, ha nem teszi ki ennek az életnek.
Szembesítsd vele, hogy a saját életét is megnehezíti, és az állat is belebetegszik, ha nem tud vele lenni eleget.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2023-04-23

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: