Megérkezett a nyár, a romantikától forró hónapok időszaka. Tudd meg, a te szívedet is megdobogtatja-e az első nyári hónap!

Kos:
III.21. - IV. 20.

Leveszel mindenkit a lábáról meséiddel, mosolyoddal, divatos ruháiddal, s azzal az érzelmes kisugárzással, mely a szerelem bajnokává tesz - egyszerűen ellenállhatatlan vagy! Nem ismersz semmi akadályt, ha vágysz valamire/valakire. Nincs az a pénz, amit be nem vetnél célod eléréséhez, legyenek ezek bár kézzelfogható, szépséget domborító kellékek vagy olyan programok, melyeknek nem lehet ellenállni. Több kisebb utazásra számíthatsz, de arra is készülj fel, hogy külföldi utad elé akadály gördülhet!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-10-15

Bika:
IV.21. - V.20.

Démoni hatással vagy a másik nemre, azt teszel hódolóiddal, amit akarsz. Nem csak szépséged miatt, de olyan energia sugárzik belőled, mely úgy működik, mint a pókháló, aki belerepül, többet nem tud szabadulni. Mindenki számára vonzó az a szabadságvágy, mely extrém különlegessé tesz, a hagyományokat magad mögött tudod hagyni, izgalmakat sejtetve. Még sincs kizárva, hogy egy csalódás leteper, mely kizár mindenkit - ami alól kivétel régóta együtt élt párod, akivel lángra lobbanhat újra a szerelem.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek:
V.21. - VI.21.

Nézz szembe a valósággal, gyere ki csalódásodból, mely fogva tart! Vállalj felelősséget azért, ami van - nélküled, a te közreműködésed nélkül biztosan nem úgy történtek volna a dolgok, ahogy! Helyre téve az eseményeket, indulhatsz felfedező utadra, ahol egy nagy szerelem vár rád. Olyan találkozás részese lehetsz, ahol az előző életek emlékei felderengenek, kölcsönösen érzitek, hogy ezer éve ismeritek már egymást. Ha régóta együtt élt párodban csalódnál, ott is tudd – egykezes taps nincs!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák:
VI.22. - VII.22.

Hódolóid nem hagynak békén. Talán azért, mert most senki sem érzi azt a ragaszkodást, mely máskor sugárzik belőled. Ettől válsz izgalmassá, érdekessé, nem hogy „tapadnál”, de futni kell utánad! S valóban, tele vagy szabadságvággyal, mely próbára teszi a már meglévő párkapcsolatodat is. Igaz, meg is erősítheti, hisz annyi különleges ötlettel állsz elő, amitől még a „halott is felébred álmából”. Régóta együtt élt pároddal újra lángra lobbanhat a szerelem, ami nem csoda – extrém jó vagy!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: