Nyilas:
XI.23. - XII.21.

Lépj ki önsanyargatásodból! Nem is jellemző rád, kár bánkódni azon, ami elmúlt, ne ragadj bele önsajnálatodba, egy csalódásodba! Vár a szerelem a maga szépségével, lendületével, kihívásaival, miért maradnál ki belőle, pont te, aki imád szárnyalni, repülni?! Kezdj el sportolni - könnyen lehet, hogy a sportpályán fedezel fel valakit, aki egy pillanat alatt legyűri álombéli párodat, lendületet ad, a régi önmagadhoz vezet! Régóta együtt élt társadat fogadd el olyannak amilyen, őt is csak te választottad!

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Kedves Nyilas, ön mindig is nagyon élvezte, ha a középpontban lehet, ez ma sincs másképp, sõt, fürdõzhet az önt körülvevõk figyelmében. Bár családja társaságát kedveli leginkább, ma valószínûleg nem velük fog sok idõt eltölteni, de mégis, a nap végén úgy fogja érezni, hogy ez egy remek nap volt és a társaságból mindenki nagyon megkedvelte.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak:
XII.22. - I.20.

Váratlanul - szinte az események pörgése alól fel sem ocsúdva - elkaphat egy fergeteges szerelem, mely olyan hatással van rád, hogy képtelenség szabadulni – bár nem is akarsz. Előző életekben már együtt élt valakivel találkozatsz, akivel nagyon karmikus a kapcsolatotok – egymás segítői vagytok. Nem csak te vagy nagyon szép, az ő mosolya is elbűvölő! Ez mind igaz már meglévő párodra is, legyen bár régóta együtt élt társad, aki most nagyon különlegesen, szabadságvágytól hevítve mutatja meg magát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Hosszú ideje küzdhet egy magasabb beosztás, jobb fizetés, nagyobb üzleti elismerés reményében, kedves Bak, ma pedig úgy tûnik fáradozásait siker koronázza. Rengeteg munkája és energiája nem marad észrevétlen, sikerült lenyûgöznie fõnökeit, partnereit, üzletfeleit. Csak így tovább!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-07-21

Vízöntő:
I.21. - II.20.

Érzelmes hangulatoddal jól indulsz a szerelem versenypályáján, le is veszed lábukról hódolóidat, kiválasztottadat, melyre pontot az i – re az ágyába vitt reggeli teszi. Csak ne hagyd, hogy szabadságod megtartása miatt álmaidat válaszd, amivel persze, hogy nem tudja egy „hús-vér” szereplő felvenni a versenyt, hisz a valóságban neki van árnyéka is! Régóta együtt élt párodat tisztán és józanul látod, ismered már elejétől a végéig, s talán emiatt lobban újra a láng - de a közös vásárlásokat kerüljétek!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Ma jogi ügyeiben kerülhet pont a mondat végére, kedves Vízöntõ. Végre stabilizálódhat munkahelyi pozíciója, vagy pénzügyi helyzete, mely a jövõben igen pozitív változások elé nézhet. Hosszútávú céljai kerülnek elõtérbe, ezért most nagyon kell összpontosítania, hogy jó alapokra helyezze azokat. A legfontosabb, hogy legyen megfontolt, alapos és hatékony.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak:
II.21. - III.20.

Ha keresésben vagy, nézz körül a neten, könnyen lehet, hogy ott várnak rád, elég csak felmenned rá! Előző életekből ismert valaki szeretne megtalálni, add meg neki az esélyt - egyik szó hozza a másikat, talán abba sem tudjátok hagyni! Nagyon szép vagy, csinos és divatos, melyet már csak kedves mosolyod múl felül - ellenállhatatlan vagy. Otthonodba ne vidd még az új kapcsolatot, utazzatok el valahova, ha hosszabb távban akarsz gondolkozni! Régóta együtt élt pároddal nem ilyen könnyű a helyzet, ott lehetnek feszültségek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-29)

Lelkesedése és intuíciói segítik tevékenységeit a mai nap folyamán, kedves Halak. Lehet, hogy koncentrációja alább hagyhat munkájában, de ezen is átsegítik a fent említett képességei, melyek segítségével hazaérve még akár párjával is eltölthet egy-két romantikus órácskát. Ne várjon el túl sokat ma önmagától inkább koncentráljon arra, hogy az elkezdett dolgokat be is fejezze.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: