Ha le akarsz csapni egy-egy akciós ajánlatra, időben ki kell találnod, mi legyen az úti cél. Hova érdemes ellátogatnod idén? Csillagjegyed megmutatja! Van, aki a bakancsos-hátizsákos kirándulásokat kedveli, míg másnak a gondtalan napozás okoz örömet. Persze sokan unják az édes semmittevést, ők inkább a helyi látványosságokra szavaznak. Csillagjegyed elárulja, hogy neked mit jelent az álomutazás, és melyik várost érdemes felkeresned!

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Kedves Bak, ön igazán tehetséges, ám sokszor mégis rengeteg kötelezõ tennivalója mellett nem jut ideje kreativitására, így elsiklik az igazán fontos teendõje, az önmegvalósítás felett. Pedig hosszú távon ez lenne az, amivel több idõt kéne töltenie, hogy élete boldogabb lehessen, és nem mellesleg, akár még profitálhatna is ügyességébõl.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Kos

Az utazás szeretete a vérében van: meg akarja ismerni, sőt hódítani a nagyvilágot! Igazán nyitott személyiség, kíváncsi más kultúrákra, szokásokra. Az ideális időszak az utazásra áprilisban, májusban és augusztusban lesz, ekkor a Vénusz és a Jupiter helyzete gondoskodik a szerencsés körülményekről. A mediterrán életstílus különösen közel áll hozzá. Andalúzia tavasszal vagy Olaszország nyáron jó választás lehet, a lényeg, hogy se napfényből, se látnivalóból ne legyen hiány!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

A mai nap különösen alkalmas lehet arra, hogy egy kicsit kényeztesse, karbantartsa magát, lelki világát és külsejét egyaránt. Kezdje fentrõl lefelé haladva a megújulást, estére pedig mindenképpen tervezzen be valami különösen pihentetõ kikapcsolódást, hisz akkor a legteljesebb a regenerálódás, ha egy kiadós alvással teszi fel az i-re a pontot az ember. Élvezze ezt a napot, kedves Kos!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

5 jel, ami megmutatja, hogy hamarosan megváltozik az életed. Te felismered őket?

5 jel, ami megmutatja, hogy hamarosan megváltozik az életed. Te felismered őket?

Legtöbbször észrevesszük, ha valamilyen változás következik be az életünkbe, de néha vannak olyan apró jelek, amelyek elkerülik a figyelmünket, nem tudjuk megfejteni, de ha felismerünk az alábbi 5 jel közül legalább hármat, jó ha tudjuk: a változás elkezd

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

Szinte kizárt, hogy a kényelemszerető Bika önszántából bakancstúrára, világhódító körútra induljon! Ilyet maximum akkor tesz, ha egy családtagja rábeszéli. 2019-ben viszont pont az az egyik célkitűzése, hogy minél nagyobb teret enged a saját igényeinek, vágyainak. Jól is teszi, ezúttal alkalmazkodjon őhozzá a család! Nagy örömet jelent számára, ha ráérős tempóban fedezheti fel a látnivalókat, pihenésképpen pedig kényelmesen ebédelhet, vacsorázhat a helyi éttermekben, lehetőleg barátok társaságában. Idén az utazás ideális időpontja május és szeptember, ekkor egy Svájcban vagy Németországban tett látogatás, esetleg egy olaszországi körút kellemes kikapcsolódást ígér.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

A mai napon némi feszültség támadhat családja körében, ami igencsak lekötheti gondolatait. próbálja meg kibogozni, hol lehet a hiba gyökere, s valamilyen módon, olyan megoldást találni rá, ami mindenkinek elfogadható, mielõtt elmérgesedne a dolog. Mutasson példát és vállalja a békítõ szerepét, akkor sikerülhet megelõznie a nagyobb konfliktusokat, s otthonába újra visszatérhet a béke. Sok sikert mindehhez, kedves Bika!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

Élénk, vidám természetű lévén imádja a társasutazásokat. Az új kapcsolatok, ismeretségek legalább olyan fontosak számára, mint az utazás élménye. 2019-ben is jól teszi, ha a szervezett városnéző utak közül választ. Intellektuálisan nyitott, érdeklődő személyiségként szívesen megy múzeumba, kiállításra, színházba a nyaralás alatt is. Ha anyagi helyzete lehetővé teszi, idén érdemes megcéloznia Észak-Amerikát – szinte biztos, hogy úgyis szerepel a bakancslistáján! A Vénusz helyzete szeptemberben és októberben ígér különleges utazási élményeket.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-28)

Ma kifejezetten bonyodalmas, mondhatni nehéz helyzetben találhatja magát az Bak, mely abból fakadhat, hogy két út közül nem tudja majd, melyiket is válassza, annyira homályba vész tekintete elõl az utak lehetséges végkimenetele. Az életben igen gyakran fordul ilyesmi elõ, hiszen biztosan a jövõbe senkise láthat. Az ön körül lévõk megpróbálhatják manipulálni a döntéseit, s, amellett, hogy valamelyest meghallgatja õket, azért igyekezzen objektív maradni. Persze, ezt könnyebb mondani, mint megtenni, de önnek biztosan sikerül remek intuíciói által kihoznia a legtöbbet a dologból, így joggal bízhat önmagában!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: