Rák

Gondoskodó, érzékeny és családszerető, ám hajlamos rá, hogy túl sokat aggodalmaskodjon. Idén valóban legyen pihentető a nyaralás: ha van rá lehetősége, utazzon el valahova a párjával kettesben! Mivel a romantika igazán fontos, egy franciaországi út lenne az igazán kedvére való. Amennyiben ezt nem tudja megvalósítani, akkor válasszon a hazai vízpartok közül, vagy látogasson el egy termálvizes fürdőhelyre pár napra a nyári hónapokban. Az idén szüksége lesz a regenerálódásra, és a Víz jegy szülötteként a fürdőzés jelentheti a legjobb kikapcsolódást.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ma igencsak önzetlen és segítõkész lehet a Rák. Nem érdemes azonban túlzásokba esnie, s nagy tettekben gondolkodnia, hiszen meglehetõsen nehéz lenne egyetlen nap alatt, önmaga által megváltania a világot, megoldani problémáit. Abban viszont most óriási szerepe lehet, hogy valakinek környezetében, lelkiismeretes segítsége által, kicsit könnyebb legyen az élete, s ezt nem szabad lebecsülni! Ha mindenki erre törekedne, s csak ennyit megtenne egy másik ember boldogulásáért nap, mint nap, mint ön, sokkal, de sokkal jobb hely lenne ez a világ!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Tüzes jegy lévén semmi baja a hőséggel, sőt! Nagyvonalú, lehengerlő természetéhez a luxusutak, hajós körutak illenek: nem nehéz elképzelni egy jacht fedélzetén, pezsgővel a kezében! Az egzotikus tájak szerelmeseként szívesen fedez fel új ízeket, helyeket, kultúrákat. Idén augusztusban különleges élményekben lehet része, ha útnak indul.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

Ez a mai egy igen intenzíven megélt napja lehet, kedves Oroszlán, ha követi ösztöneit, megérzéseit és szíve szerint, a legjobb tudásából cselekszik. Tegye meg hát, amit meg kell tennie, mondja ki családjának, szeretteinek, amit ki kell mondania, s meglátja, estére már egészen megváltozhat ön körül a világ, méghozzá jó értelemben. Egyetlen dologra azonban érdemes ma ügyelnie: ne hagyja, hogy elragadtassa magát, s ne erõltessen semmit, ami nem megy, mert ma, akár egyetlen kedves, õszinte szóval is olyan távlatokba juthat el másokkal, melyeket eddig el sem tudott képzelni, ehhez viszont kétség kívül szelíd énjére lesz szüksége.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

8 csillagjegy, akiknek az év legszebb hónapja lesz a november

8 csillagjegy, akiknek az év legszebb hónapja lesz a november

Minden új hónap, új reményekkel tölt el. Most megtudhatod, hogy mit tartogat számodra a novemberi hónap! Ha az alábbi csillagjegyek közé tartozol, biztosan nem telik el események nélkül számodra a november!

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Gyakorlatias, szorgalmas alkat, a nyaralás alatt sem kedveli céltalan semmittevést, két nap múlva már untatják a wellness, a tengerpart örömei. Fontosak számára az inspiráló kulturális hatások, és a régi korok emlékeinek tanulmányozása. 2019-ben a Szaturnusz helyzete tovább erősíti jellemének komolyságát, a bolygóállások szerint pedig a május, az augusztus és a szeptember a legalkalmasabb az utazásra. Ideális úti cél: Athén.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-08-21)

A mai napon egyre markánsabban körvonalazódhat, hogy kétséges, sikerül-e egy határidõs feladatával idõben végezni, ami igencsak felajzhatja, s képes lehet ma minden erejét bevetve, hosszú órákon át kitartóan munkálkodni, aminek, természetesen meg is lesz az eredménye. Figyeljen azonban arra, hogy mindeközben is rendre egyen, igyon is valamit, hiszen minél jobban hajt, annál inkább szüksége is lesz az energiapótlásra, hogy tovább haladhasson dolgaival.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: