Rák

Gondoskodó, érzékeny és családszerető, ám hajlamos rá, hogy túl sokat aggodalmaskodjon. Idén valóban legyen pihentető a nyaralás: ha van rá lehetősége, utazzon el valahova a párjával kettesben! Mivel a romantika igazán fontos, egy franciaországi út lenne az igazán kedvére való. Amennyiben ezt nem tudja megvalósítani, akkor válasszon a hazai vízpartok közül, vagy látogasson el egy termálvizes fürdőhelyre pár napra a nyári hónapokban. Az idén szüksége lesz a regenerálódásra, és a Víz jegy szülötteként a fürdőzés jelentheti a legjobb kikapcsolódást.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

A mai egy igazán fantasztikus nap lehet az ön számára, kedves Rák, különösen, ha tesz is róla, hogy az legyen. Szervezzen családi programokat, tervezzen be egy kis kikapcsolódást, szórakozást, egy olyan légkört, miliõt létre hozva ezzel maga körül, amelyben igazán felhõtlenül jól érezheti magát, miközben az ön számára fontos emberi kapcsolatai ápolására is idõt fordíthat. Néha mindenkinek kell egy kis lazítás, s az ön esetében a mai nap most ideális testi, lelki hátteret is biztosíthat ehhez!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Oroszlán

Tüzes jegy lévén semmi baja a hőséggel, sőt! Nagyvonalú, lehengerlő természetéhez a luxusutak, hajós körutak illenek: nem nehéz elképzelni egy jacht fedélzetén, pezsgővel a kezében! Az egzotikus tájak szerelmeseként szívesen fedez fel új ízeket, helyeket, kultúrákat. Idén augusztusban különleges élményekben lehet része, ha útnak indul.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Ne csodálkozzon, kedves Oroszlán, ha azt tapasztalja, hogy már mindenki kidõlt ön körül, amikor még ön még mindig száz százalékon pörög! Ez most bármennyire önt is meglepi, itt az ideje újra felismernie, hogy kitartása és képességei átlagon felüliek, s nem véletlenül az állatok királya a csillagjegye! Ne fogja vissza magát, tevékenykedjen, ameddig csak jól esik, ha már így belejött.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ez az 5 csillagjegy nem tud kitörni a szorongás börtönéből

Ez az 5 csillagjegy nem tud kitörni a szorongás börtönéből

Nem tehetnek róla, próbálnak tenni ellene, mégis mindig megtalálja őket a kétség és a szorongás.

Cikkajánló Tovább olvasom

Szűz

Gyakorlatias, szorgalmas alkat, a nyaralás alatt sem kedveli céltalan semmittevést, két nap múlva már untatják a wellness, a tengerpart örömei. Fontosak számára az inspiráló kulturális hatások, és a régi korok emlékeinek tanulmányozása. 2019-ben a Szaturnusz helyzete tovább erősíti jellemének komolyságát, a bolygóállások szerint pedig a május, az augusztus és a szeptember a legalkalmasabb az utazásra. Ideális úti cél: Athén.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-12-13)

Magán, vagy családi életében a mai napon egy nagyobb pozitív változás állhat be, amit igencsak váratlanul érkezõ, de annál kellemesebb meglepésként élhet meg. Ez igencsak feldobhatja napja hátralévõ részét és lelkileg is feltöltõ lehet. Az aktuális anyagi helyzetén viszont kár most annyit töprengenie, higgye el, nincs különösebb probléma, vagy legalább is semmi helyrehozhatatlan. Engedje el magát kicsit és élvezze az életet!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: