Ebben a hónapban, augusztusban is segítségünkre lesznek az angyalok abban, hogy megtaláljuk lelki békénket, kiegyensúlyozottak maradhassunk és ne térjünk el a kiválasztott útról.

Ha már eddig is észre vettük, hogy ebben a hónapban valahogy minden a feje tetejére került és már a hónap elején annyi minden történt, hogy felsorolni is elég lenne, akkor nézzük meg milyen folytatást ígérnek az angyal kártyák a hónap további részére!

Általános légkör

Ebben a hónapban a hangsúlyt arra kell fektetnünk, hogy visszanyerjük energiánkat, hogy megtaláljuk a célunkat az életben, és minden kis puzzle darabot helyére tegyünk, hogy kiegyensúlyozottak, boldogak legyünk. Így tehát az augusztus nem a henyélésről fog szólni. Olyan döntést kell hoznunk, amely segít abban, hogy ráleljünk a boldogságra.

A Bika váratlan helyzetbe kerül a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell - Tudd meg rád mi vár az év végéig!

A Bika váratlan helyzetbe kerül a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell - Tudd meg rád mi vár az év végéig!

 A csillagok állása azt mutatják az Ikreknek, hogy egész ősszel szinte minden kívánságod és vágyad valóra válik, a vonzerőd egyenesen magnetikus hatással van a másik nemre.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ezért nagyon fontos, hogy azokat a tényezőket vegyük figyelembe, amelyek boldogságot, örömet okoznak, még ha ez másokból nemtetszést vált is ki. Ha környezetünk azt tapasztalja, hogy mi boldogok vagyunk, akkor megértenek és elfogadnak bennünket.

Augusztus érzelmi szempontból eléggé hektikus lesz, lesz részünk örömben, bánatban, lelkesedésben, depresszióban. Ettől ne ijedjünk meg, mert ez azt jelenti, hogy a lelkünk él. Augusztus 22-ig igyekezzünk minél közelebb kerülni a természethez, amely feltölti a lelkünket, felfrissíti agyunkat, inspirálja gondolatainkat, elsimítja a belső konfliktusainkat. Az augusztus tehát tüzes hónap lesz, a szó átvitt és valódi értelmében is. A legfontosabb, hogy a lelki egyensúlyra, békére törekedjünk.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: