Nyilas

Előző életedben sokszor kerültél mások befolyása és hatalma alá, nem igazán mertél kiállni saját magadért. Sokszor elnyomtak és befolyásoltak olyan emberek, akiket akár közel éreztél magadhoz, és hatással tudtak lenni rád. Emiatt a mostani életedben törekszel arra, hogy szabad légy. Készen állsz bármiféle forradalmi újításra, tudatosan menekülsz a túlzott szabályozás alól. Le kell szoknod arról, hogy csak belekapj dolgokba, mélyülj is el abban, amit csinálsz, és igazán szeretsz..

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Előző életed során, bár ezt ma senki sem hinné rólad igazán, leginkább az érzelmeid befolyásoltak. Te voltál az, akinek mindene volt a család, és a szeretteidet helyezted magad elé. Ennek kapcsán a jelenlegi életedben már inkább az anyagi javak megszerzésére koncentrálsz, és megéled azt, milyen érzés, amikor te vagy az első a sorban. Vigyáznod kell azonban arra, hogy ne gázolj át másokon a céljaid érdekében. Hallgass néha a szívedre is, nem lehet mindig hideg fejjel dönteni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Egy új munka lehetõsége környékezheti meg, kedves Bak, ami igencsak megragadja figyelmét. A lehetõség jobb körülményeket kínál és egy régi álmát teljesítheti be vele, azonban egy másik fontos dolgot lehet, hogy fel kell adnia cserébe. A választás nem lesz egyszerû, ezért alaposan mérlegelje lehetõségeit, mielõtt dönt.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vízöntő

Korábbi életed során kissé önző és olykor túlzottan elbizakodott voltál, leginkább csupán magadra figyeltél. Nem törődtél azzal, hogy bárkit megbánthatsz, inkább a saját egyéni érdekeidet tartottad szem előtt. A jelenlegi életedben emiatt érdemes a közösséget szolgálnod, és mások érdekeit, érzéseit figyelembe venned, a sajátod helyett. Önbizalmadat inkább tettekkel érdemes megalapoznod, és el kell hagynod előző életedből hozott felsőbbrendűségi tudatod. Hidd el, jó érzés segíteni másokon.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Vízöntõ, rég nem ébredt ilyen biztató reggelre, amikor minden olyan nyugalmasnak tûnik és problémáira is körvonalazódni látszik a megoldás. Ezt a nyugalmat élvezheti ma a nap folyamán. Legyen magabiztos és céltudatos, hogy az életében még fennálló egyéb apró kellemetlenségektõl is megszabadulhasson.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Korábbi életedben az volt rád leginkább jellemző, hogy túlzottan az anyagi javakra koncentráltál, és nem mindig viselkedtél másokkal szépen. Emiatt a jelenlegi életedben kifejezetten élvezed azt, hogy a spirituális, misztikus dolgok felé is fordulhatsz. Korábban önző típus voltál, a jelen életedben azonban egy érzékeny és sérülékeny ember vagy, és a feladatod az, hogy megtanuld megélni a saját érzéseidet. Hidd el, nem szabad szégyellni azt, hogy olykor sírsz, ha fáj valami.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: