Te tisztában vagy vele, hogy jelenlegi életedben milyen feladatokat kell teljesítened? Hogyan fejezheted ki személyiséged és járhatod be az életutadat?

Egy különleges horoszkóppal most fényt derítünk erre, ha kíváncsi vagy csillagjegyed hogyan segíthet megvalósítani önmagad, ráadásul mindezt az előző életek tükrében, akkor hajrá! Mélyedj el írásunkban!

Kos

A kos jegy szülöttei előző életükben valószínűleg sokat tettek mások előbbre jutásáért, sokkal jobban előtérbe helyezték mások vágyait, mint önmagukét, így jelenlegi életükben a legnagyobb feladatuk kiállni saját igazukért, véleményükért. Képességeiket most ideje annak érdekében hadrendbe állítaniuk, hogy személyes céljaikat elérjék és egy kicsit önzőek legyenek. Kerülniük kell a másoktól való függést és igyekezniük kell terveit önállóan megvalósítani.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Kos. Sokszor az ember hajlamos elveszni a részletekben, ahelyett, hogy megpróbálná látni a dolgokat egészben. Lehet, hogy most ön is fél szembenézni valamivel, ami nyomasztja. Esetleg munkájában nem találja a helyét és fél változtatni? Ne húzza túl sokáig a dolgot, mert ha elmérgesedik a helyzet, nehezebb lesz szabadulni belõle.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Vasárnapi Horoszkóp 2022-08-14

Bika

Akik a Bika jegyében születtek valószínűleg előző életükben túlságosan belebonyolódtak mások életébe, így saját fejlődésük háttérben maradt, nem tudták kinyilvánítani önálló egyéniségüket. Mostani életükben a fő cél az egyéni útjuk megtalálása, melynek során fejleszthetik önértékelésüket, kapcsolatrendszerüket pedig anyagi előbbre jutásuk érdekében is ajánlott felhasználniuk. Különösen fontos, hogy anyagilag önállóak legyenek és ne függjönek ilyen téren másoktól.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek

Legfőbb feladatuk életükben a logikus gondolkodás elsajátítása és hogy elfogulatlanul ítéljék meg a körülöttük lévő világ eseményeit, ennek függvényében hozzon döntéseket. Előző életükben fontos volt számukra az igazságérzet, ami egész erősen megnyilvánult náluk. Ezzel kapcsolatos tudásukat és tapasztalataikat, melyek tudat alatt teljes egészében megtalálható náluk, most tovább kell adniuk, így valószínűleg sokuknál a tanítás és az írás jelenlegi életükben jelen van, de legalább is igen kommunikatívak.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Míg előző életükben valószínűleg a munkának és a karriernek éltek, addig mostani létükben a család és a magánélet fog dominálni. Érzései most utat törnek majd maguknak, így a gondoskodás és a magánélet veszi át a főszerepet, ami olykor olyan áldozatokat is kíván tőlük, történetesen hogy saját vágyaikat, személyiségüket háttérbe szorítsák.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy nehéz és fárasztó nap elé nézhet, kedves Rák. Ön nagyon jól átlátja a kényes helyzeteket és meg tudja vizsgálni õket minden oldalról, s ezért általában jó döntéseket képes hozni bonyolult ügyekben is. Ma is egy hasonló problémával kerülhet szembe, ahol esetleg egy szerzõdést kell újra mérlegelni, vagy felülírni. Bízzon saját ítéletében és tapasztalataiban, s akkor nem történhet semmi probléma.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: