Nyilas

Életében fontos szerephez jut a hit és a bölcsesség, az a tudás, melyben kifejeződhet spiritualitása, megnyilvánulhatnak érzései. Ezt korábbi életében nem sikerült kifejeznie teljes mértékben, ugyanis rengeteget gondolkodott, ráadásul mindezt egy kicsit földhöz ragadtan tette. Megeshet, hogy más emberek szempontjait mindig sokkal jobban tanulmányozta, mint sajátjait. Feladata most annak megtanulása, hogy saját álláspontot és véleményt alakítson ki.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma, annak ellenére, hogy talán kissé dezorientált, mégis bõvülhet felelõssége, ami nagy kihívások, ugyanakkor, lehetõségek elé is állíthatják. Ha így történne, ne vesszen el a részletekbe, kedves Nyilas, hanem próbálja meg jól szervezettséggel áthidalni az esetleges akadályokat, melyekre késõbb is ráérhet majd megoldást találni.

Bak

A csillagjegy szülötteinek biztonsága előző életükben valószínűleg más emberektől függött, mostani életében viszont saját érdekeit kell képviselnie. Meg kell tanulnia azt, hogy élete hogy teljesedhet ki, ha megtalálja és kiépíti saját karrierjét, hivatását. Korábbi életében valószínűleg többet foglalkozott a családdal, a háztartással, mint saját magával és munkájával, az anyagi javak megszerzésével.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma meglehet, hogy elkapja az otthona, környezete kitakarítása, szépítgetése iránti vágy, amibe természetesen, szívesen vonna be másokat is. Ha az elgondolás megvan, ne is habozzon, kedves Bak, hívjon össze egy jó társaságot, akikkel, örömmel csinálna ilyesmit, s rendezzenek egy kellemesen és hasznosan eltöltött délutánt, még, ha csak a találkozásig és beszélgetésig is jutnak a végére!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-04-16

Vízöntő

Előző életében a különlegességét arra használta, hogy tekintélyt szerezzen és hogy magára vonja mások figyelmét, önbizalomban sosem szenvedett hiányt. Jelenlegi életében azonban tudását mások előrejutásában kell kamatoztatnia, együtt kell hogy működjön másokkal, figyelembe kell vennie nem csak a saját, de az ő érdekeiket is. Ez legfőbb tanulnivalója.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Hamar lázba hozhatják ma bizonyos olyan új lehetõségek, amelyeket az utóbbi idõszak áldozatos munkájának köszönhet, így a mai nem csak emlékezetes és izgalmas lehet az életében, hanem mindenképpen egy ünnepelésre is okot adó, élvezetes pillanatokban gazdag nap is! Élvezze a sikert, kedves Vízöntõ! Megérdemli!

Halak

Alapos, pontos és sokat jelent számára a részletek megfigyelése, kiderítése. Jelenlegi életében a spiritualitásának kifejlesztése, a belső és rögzült meggyőződéseinek elengedése, a merev elgondolások lazítása a feladat, amit véghez kell vinnie. Belső békéjét úgy találja meg legjobban, ha megtanul ösztöneire hallgatni.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2021-06-16)

Ma nagy eséllyel érheti meglepetés szakmai téren, kedves Halak, ám az, hogy ez jó, vagy rossz, nagymértékben függhet attól, honnan nézi a dolgokat. Ne hamarkodjon el semmit! Gondoljon át mindent türelmesen, amit most tapasztal, csak úgy profitálhat hosszútávon a hallottakból.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: