Kos


Az életkor egy szán csupán, így ön pontosan annyi idős, amilyennek érzi magát. Nincs abban semmi rossz, ha olyan játékokkal tölti el az idejét, amelyekkel előszeretettel játszott a gyerekkorában, vagy, ha megnéz egy szórakoztató mesefilmet kikapcsolódásképpen. Nyugodtan nosztalgiázhat is egy kicsit visszaemlékezve a régi szép időkre.
Ne féljen attól, ha nyíltan kell másokkal beszélnie. Meglehet, hogy az igazság fáj elsőre, de később a hazugságok - még ha kegyes hazugságok is - általában rossz választásnak bizonyulnak, és előfordulhat, hogy miattuk egy komoly esélyt szalaszt el az életében.
Olyan tevékenységekkel töltse el a szabadidejét, amelyek már beváltak önnél. Ez nem a legjobb időpont az új dolgok kipróbálására.
Foglalkozzon magával többet, de azért másokra is gondoljon.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Ma pénzügyi dolgai jól alakulhatnak, kedves Kos. Lehet, hogy egy jó befektetés, vagy egy kis elõre gondolkodás hozza meg ma gyümölcsét, mely a vártnál is jobban alakul. Az így megszerzett plusszal érdemes lehet egy kicsit tovább gondolkoznia, és körbeérdeklõdni további hasznos konstrukciók irányába. Úgy látszik mostanában ez nagyon megy önnek.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika


Töltse el tartalmasan a szabadidejét. Otthon ülni a számítógép, vagy a TV előtt nem a legideálisabb elfoglaltság ebben az időszakban. Csináljon valami hasznos, értékelhető tevékenységet és később büszke lesz majd magára.
A rokonai nem fordítottak túl sok figyelmet önre az elmúlt időszakban, és meglehet, hogy bizonyos pletykákat hallottak önnel kapcsolatban. Öntsön tiszta vizet a pohárba, így elkerülheti a vitákat.
Böngésszen csak a neten, sosem lehet tudni, hogy mikor talál rá arra, ami igazán érdekli.
Kapcsolódjon ki és pihenjen sokat. Olvasson egy könyvet vagy nézzen meg egy mozifilmet.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

A mai egy csodálatos nap lehet az életében, kedves Bika. Ismerõsei kedvesen, érdeklõdve közelítenek ön felé, kollégái segítõkészek és együttmûködõek, családja pedig a szokottnál is jobban szeretne a kedvében tenni, s kedvese lehet, hogy ma végre megcsinálja, amit már hetek óta ígérgetett. Ez egy felhõtlenül harmonikus nap lehet, nincs más dolga, minthogy élvezze.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ikrek


Elégedettséget és harmóniát fog magából sugározni, és ez komoly hatással lesz az önt körülvevő emberekre is, így aztán nem is csoda, hogy minél több időt szeretnének majd a társaságában tölteni. Arra ügyeljen, hogy ne legyen túlságosan egocentrikus.
Úgy tűnik, hogy végre sikerül felkeltenie egy korábban kiszemelt személy figyelmét. Viszont arra figyeljen, hogy hanyagolja a "rózsaszínű szemüveg" használatát.
Rá fog jönni, hogy már elkésett a projekt befejezésével. Szerencsére nem lesz belőle nagyobb baj és így legalább legközelebb jobban beosztja majd az idejét.
Fantasztikus hangulata van. Viszont tartsa észben, hogyha bókokat kap, akkor illik azokat viszonozni is.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Lehet, hogy lenne egy kis pénze, amit szívesen befektetne, de nem tudja, hogyan? A mai egy kiváló nap arra, hogy informálódjon ezen a téren. Járja körbe alaposan a témát és jegyezze fel, hogy milyen lehetõségei vannak. Ne feledje, hogy manapság egy kis leleményességgel hozhatja ki a legtöbbet anyagi tartalékaiból.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák


Élvezze a napját. Az önből sugárzó pozitív energiának köszönhetően több embert is jobb kedvre derít majd a környezetében. Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert később még jól jöhet majd az eltartalékolt energia.
Ha gyerekvállaláson töri a fejét mostanában, akkor érdemes lenne mindent alaposan megbeszélnie a partnerével is, és az sem ártana, ha utána nézne részletekbe menően mindennek.
Ne halassza el másnapra, amit ma is megtehet. Minél hamarabb letudja a feladatait, annál több ideje marad más tevékenységekre.
Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-18)

Általában lelkiismeretes és szorgalmas munkaerõ, kedves Rák, azonban ma elkalandozhatnak gondolatai. Ma valahogy különösen hiányozhatnak családtagjai, s szívesebben töltené velük idejét. Ne habozzon, intézze úgy napja hátralévõ részét, hogy azt szeretteivel tudja tölteni egy kellemes idõtöltés keretében.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: