Oroszlán

 

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Néha nem lehet elkerülni a kisebb "kegyes" hazugságokat. Ha egy jó ügy érdekében él velük, és sikerül általuk igazolnia a cselekedeteit akkor nincs is ezzel semmi baj. Arra viszont vigyázzon, hogy minden ilyenen esetben "vékony jégen" jár.
Mivel most erős pozitív energiát sugároz, ezért ez a nap ideális a randizásra. Éljen aktívabb társadalmi életet, így új barátokra tehet szert és akár még a lelki társával is összehozhatja a sors.
Ezekben a napok ideálisak az intellektuális tevékenységekre. Szánjon egy kis időt a tanulásra.
Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

5 csillagjegy, aki mindig balhésan szakít. Köztük vagy?

 

Szűz

 

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ne keserítse el, ha időnként nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan eltervezte, mert idővel minden normalizálódik majd. Mindenkinek vannak rosszabb időszakai, így a környezetében lévők biztos, hogy megértik önt. Az élet pozitív oldalára koncentráljon és a problémák idővel tova tűnnek.
Ne alázkodjon meg mások előtt és ne hagyja, hogy kibabráljanak önnel. Álljon ki a saját véleménye mellett.
Remek ütemben halad. Ha úgy gondolja, akkor ez egy remek időpont egy hosszútávú "projekt" elkezdéséhez.
Meg fog fázni, ha nem az évszakhoz igazodva öltözik fel.

 

Holnapi karma horoszkóp július 27. – Nagy meglepetést tartogatnak neked mára a csillagok!

Mérleg

 

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma meglehetõsen sok felé kell megosztania figyelmét, kedves Mérleg. Még szerencse, hogy ez igencsak jól megy önnek. Ilyenkor érzi igazán elemében magát, amikor mindenki elveszti a fejét, s csak ön látja át a káoszt. Azért, ha úgy érzi, ez már önnek is sok, ne legyen rest segítséget kérni egy hasonlóan elszánt kollégájától.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Túl magasra tette a lécet, ezért a környezetében lévők csak nagy nehézségek árán tudják tartani a lépést önnel. Tény, hogy ez hasznára válhat a munkahelyén, és kitűnhet a teljesítményével a kollégái közül, és persze az sem mellékes, hogy a főnöke is felfigyelhet önre. A dolog hátulütője, hogy ellenségekre is szert tehet mindeközben.
Szeretne pihenni a kicsit, de a vakáció most nem a legjobb ötlet, és nem is lehet egyelőre szó róla, mivel a munkájára kell összpontosítania.
Ne feledkezzen meg a barátairól, szánjon némi időt rájuk is. Ha másra nincs is ideje, egy közös kávézást azért csak össze tud hozni.
Ma semmi sem megy önnek úgy, ahogyan kellene. Ez egyszerűen nem az ön napja.

 

Skorpió

 

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ha az ember képes tanulni a hibáiból, és fel tud készülni az előtte álló kihívásokra, az minden téren az előnyére válik. Arra viszont ügyeljen, hogy ne tűnjön túlságosan "mindentudónak" mások előtt, mert az ellenérzéséket válthat ki belőlük. Senki sem szereti a nagyképű embereket, ne szerezzen magának feleslegesen ellenségeket.
Lepje meg valamivel a párját, amit kimondottan szeret. Ez lehet egy kisebb ajándék, vagy egy kellemes, romantikus vacsora is. A lényeg, hogy mindketten élvezzék a kettesben eltöltött időt.
Ha nem ért egyet néhány munkatársával, akkor adja a tudtukra, hogy más a véleménye, de fontos, hogy ezt a megfelelő hangnemben tegye.
Töltsön egy kis időt a természetben, hiszen ez sokkal jobb elfoglaltság, mintha a TV előtt ülne vagy számítógépezéssel töltené el az értékes szabadidejét.

 

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: