Nyilas

Kedd
2020-03-17

Szabja meg a határokat a kapcsolatában, hogy mi az ami még elfogadható az ön számára, és mi az ami már nem. Ha így tesz, akkor számos későbbi problémát és kellemetlen szituációt tud megelőzni. Szánjon időt erre a beszélgetésre, még akkor is, ha tudja, hogy nem lesz túlzottan kellemes.
A párja valami miatt nem osztozik az ön derűs hangulatán. Ha valamilyen probléma van önök között, akkor érdemes minél gyorsabban megbeszélniük.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Kedves Nyilas, ön általában igencsak nyitott, intuitív, de ma valahogy nem jön az ihlet. Legszívesebben mindenkinek jól beolvasna, vagy ki sem tenné a lábát otthonról, csak hogy ne kelljen elviselni a világ bajait. Nem fog sokáig tartani ez az állapot, de meg kell értenie, hogy néha bizony mindenkinek lehet rossz napja, amit kénytelenek vagyunk átvészelni a lehetõ legnagyobb türelemmel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bak

Kedd
2020-03-17

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.
A párja nagyon türelmes volt önnel korábban, amikor folyamatosan ingadozott a hangulata. Adja a tudtára, hogy, ha bármikor szüksége lenne támogatásra, akkor ön azonnal a segítségére siet.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

A mai egy nagyon alkalmas napnak ígérkezik arra, hogy belevágjon egy új, nagy projektbe, esetleg elkezdje megvalósítani élete egy nagy álmát, annál is inkább, mivel most nem csak szerencsérõl árulkodnak a csillagok e téren, hanem egy nagy adag hátszélrõl is, azaz bizton számíthat mások segítségére, így gyakorlatilag minden a keze alatt lesz, s ma minden ajtó kinyílik ön elõtt, ami hatalmas lendületet adhat a továbbiakhoz. Éljen a lehetõségekkel, kedves Bak!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: