Vízöntő

Kedd
2020-03-17

A csillagok állása most kedvező önnek, ezért ez a periódus különösen alkalmas a fontos döntések meghozatalára. A karrierje alakulása és a magánélete terén is jelentős aktivitásra számíthat.
Ne essen kétségbe, ha most éppen nem teljesen tökéletes a párkapcsolata. Valószínűleg ez csak egy átmeneti állapot. Békéljen meg a helyzettel és tekintsen előre.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Ma munkahelyén szerencse érheti, kedves Vízöntõ. Valamilyen plusz pénzt, juttatást, fizetésemelést kaphat. Azonban minden jóban van valami rossz, így sajnos ebben is, hiszen jutalmának meg kérik az árát, s lehet, hogy általa bizony munkája is jócskán megszaporodik. Lehet, hogy ez hirtelen nagy tehernek tûnhet, de hosszú távon jól fog járni.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

Kedd
2020-03-17

Vigyázzon arra, hogy mit mond, még akkor is ha barátok között van és csak viccelődik, mert soha nem tudhatja, hogy hallja-e valaki más is a beszélgetésüket. Ha eléggé óvatos lesz, akkor elkerülheti a jövőbeli problémákat.
Ne maradjon egyedül a gondolataival. Beszélje meg a párkapcsolatát a legjobb barátaival. Biztos, hogy megértésre talál majd a körükben, és remélhetőleg hasznos tanácsokkal is ellátják.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-05-30)

Gondolatait nagyon lefoglalja egy ábránd, kedves Halak. Arról ábrándozik, hogy bizony jó lenne már, ha nem kellene egy darabig dolgoznia, s lehet, hogy szabadságot vesz ki, de valószínûleg ezt nem engedheti meg magának, s ettõl igencsak letargikus hangulatba keveredhet. Talán jó ötlet lenne, ha megnézne egy thriller, vagy egy akció filmet, amivel egészen más irányba terelhetné el gondolatai.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-05-20 - Ma rendkívül érzékeny lehet szerelme rezgéseire, ami egyrészrõl...

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: