Sok dolgot megtudhatsz magadról.

JANUÁR

Nagyon okos nő vagy, aki együtt érző másokkal, de mégsem hagyja magát. Sokszor önfejűséged okozza a gondokat, mert nehezen hagyod magad eltéríteni utadról. Jó főnök lehetsz, ha sikerül magad azokkal körülvenni, akik elfogadnak vezetőként. Ez a magánéletre is igaz, sokszor vagy a családban is a “főnök”, te határozol a nagyobb horderejű kérdésekben, amit mindenki követ. A szerelmi életedben csak a féltékenység a probléma, ha képes vagy ezt elcsitítani, akkor minden jó lesz.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Pénteki Horoszkóp 2022-07-22

FEBRUÁR

Aranyos vagy és finom. Merészséged nem ismer határt, sokszor állsz ki a többiekért, ha neked ez később pozitív élményt eredményez. Nagy benned a magamutogatási vágy, ezért érdemes olyan állást választanod, ahol ezt ki tudod élni. Az érzéseidet jól tudod titkolni, ezért gyakran kerülsz olyan szituációba, hogy mások azt gondolják, hideg vagy velük. Nehezen kötődsz a többi emberhez, ezért kevés mély barátod van, de annál több a felszínes kapcsolatod.

MÁRCIUS

Érzelmes nő vagy. Sajnos sokszor inkább a csendességed dominál, amitől magadba húzódó vagy. Sokszor érzed magad hátrányban, amitől könnyen mérges leszel és ennek időnként hangot is adsz. Több emberrel veszed magad körül és élvezed, ha te vagy a középpontban. Kapcsolataidban rosszul alkalmazkodsz, de ha megtalálod a számodra nagy őt, akkor mindenre kapható vagy. Sokszor döntesz spontán, amit rosszul tűr a közvetlen környezeted.

ÁPRILIS

Laza vagy és kezdeményező. Élénk személyiséged sokszor túl bátor lépésekre kényszerít és ilyenkor szeretnéd meghódítani a világot. Sokszor viselkedsz gondolkodás nélkül, ilyenkor nem törődsz másokkal, gyakran érzed, hogy mások mérgesek rád. Nem vagy túlságosan lojális, sem az elveidhez, sem a szerelmedhez. Viszont akibe igazán beleszeretsz, ahhoz feltétel nélkül kötődsz és nem vágysz másra.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: