SZEPTEMBER

Megnyugtató nő vagy, akit mindenki szeret. A társaságban kedvelnek téged, annak ellenére, hogy elég kritikus nő vagy. Az örökös elégedetlenséged mindig újabb és újabb cél elérésére hajt. Kritikus szellemed és uralkodásvágyad sokszor megnehezíti a kapcsolataidat. Céltudatos vagy, tudod, mit akarsz és ezért mindent meg is csinálsz. Mindenkit szeretnél meghódítani, ezért aztán későn lelsz párra.

OKTÓBER

Mindig nehezen tudsz határozni a dolgaidban, sokszor nincs kedved végig vinni azokat. Érzékenységed és empátiád segít mégis megoldani a problémákat. Hiába vannak meg a képességeid, kishitűséged megakadályoz a dolgok kiteljesítésében, valamiért nem bízol magadban. Légy határozottabb, magabiztosabb és minden sikerülni fog. A kapcsolataidban mindenkit szebbnek látsz, mint amilyen, ezért gyakran ér pofon.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-17

NOVEMBER

Nyitott és élénk nő vagy. Sajnos sokszor hullámzó a kedélyed, ezért rosszul viselnek el a környezetedben élők.  A düh mindennapos nálad és ezt azokat érinti leginkább, akik a legközelebb állnak hozzád. Makacsságod nehezíti a kapcsolataidat, ráadásul hamar megunod azt, amiben élsz. Nehezen találsz ezért magadnak párt, mert ember legyen a talpán, aki elviseli a természeted.

DECEMBER

Humoros, vidám nő vagy, aki mindig kontrolláltan viselkedik. Fegyelmezettséged egyben győzni vágyást is takar, nehezen hagysz másokat kibontakozni. A dolgaidat magad szereted véghezvinni, de ennek ellenére gyakran segítesz a többieknek is. Bíznak benned a barátaid, így gyakran fordulnak hozzád, ha slamasztikába kerülnek. A munkahelyeden vannak vitáid, de ezeket sokszor önuralommal oldod meg. A magánéletben szereted, ha az van, amit te mondasz.

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: