Az alapvető tulajdonságainkban meghatározó az, hogy melyik jegyben születtünk: a szerelemhez, emberi kapcsolatainkhoz és a munkához való hozzáállás minden állatövi jegy szülötténél más és más. Íme, miért idegesítesz másokat.

VÍZÖNTŐ

A Vízöntők néha túlságosan szabályellenesek: nem tarják be a normákat és a maguk feje után mennek, ami egyes szituációkban mások agyára megy. Sokszor előfordul, hogy lelketlennek, hidegnek tűnnek, de ez abból fakad, hogy egy Vízöntő észre sem veszi az átlagos embereket, akik számára nem túl érdekesek, nem nagyképű, nem játssza meg magát, egyszerűen csak a különlegességeket veszi észre mindenben, amit már látott egyszer, az elkerüli a figyelmét. Ha Vízöntővel van kapcsolatod, minél jobban szereted, annál nehezebb lesz az ügy, próbáld kicsit hanyagolni, mindjárt észreveszi, hogy a világon vagy. A Vízöntőnek mutasd, hogy unod,egyből elkezd ugrálni körülötted.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

HALAK

A Halak igazi fantáziavilágban élnek, akik nem képesek tudomásul venni, hogy amit elképzelnek, az nem mindig úgy van. A saját belső világukban szeretnek ücsörögni, gyakran egyáltalán nem fogékonyak a külvilág tényeire, nem akarnak szembesülni azzal, ami következik viselkedésükből. Ez sok negatív helyzetet idézhet elő számukra és az előrejutásukat is nehezítheti. Aki egy Halak embert szemel ki magának, tudjon róla, hogy racionális érvekkel semmire sem megy vele, próbáljon az érzelmeire hatni, bár azokat is elég jól ki-be tudják kapcsolni. Munkahelyen sok szerencsét a Halak kollégákhoz.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Valami most nagyon lekötheti a figyelmét, érdeklõdését, amitõl szinte alig lehet majd elrángatni önt, mégis egyesek eredményes kísérleteket tehetnek erre. Ha alkalmilag enged is, mihelyt lehet, térjen vissza a hazai pályára, mert addig úgysem lel nyugalmat, amíg a végére nem jár annak, aminek szeretne!

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

KOS

Kosként mindig lehengerlően magabiztos vagy, ami nem mindenkinek elfogadható, hiszen agresszívnek, arrogánsnak tűnhetsz ilyenkor. Gyakran szinte támadásnak veszed, ha valaki nem halad együtt veled és kész vagy akár harcra is vinni a dolgot, hogy érvényesítsd a saját elképzelésedet. Jó szokásodhoz híven sokszor fejjel mész a falnak, tekintsd életfeladatodnak, hogy megjavulsz ebben a tekintetben! Párkapcsolatban nehéz fenntartani a Kos érdeklődését, hiszen rövid ideig tud csak figyelni, munkahelyen a Kos beosztottól óvjon az isten, mindenkinek átharapja a torkát, ha nem tetszik neki valami.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: