OROSZLÁN

Oroszlánként hihetetlenül önimádó módon tudsz viselkedsz, ami idegesítő lehet azok számára, akik elől mindig el akarod lopni a rivaldafényt, akkor is, ha nem te érdemled. Ha valaki nem fogja a gyeplőt a nyakad körül, csak nézhet, hogy megint félre van lökve. Azt hiszed, mindig mindent jól csinálsz, pedig minden vagy, csak tökéletes nem, ezért ha mégis tévedsz – ami éppen ki is derül -, azt nem viseled, elmész a helyzetből, hátrahagyva csapot-papot. Érvekre nem hallgatsz, csak dicséretre, viszont, ha hajbókolnak előtted, olyan dolgokba is belemész, ami neked nem jó, így kiszolgáltatod magad.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma találkozhat valakivel, kedves Oroszlán, aki feléleszthet önben olyan romantikus érzéseket, amiket már rég nem érzett. Amennyiben nincs párja, úgy lehet, most talált rá egy nagy szerelemre, ha pedig kedvese otthon várja, akkor próbálja meg benne is feléleszteni ezt a bizsergetõ tüzet, hogy együtt élvezhessék.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

SZŰZ

A Szüzek sajnos többet kellemetlenkednek, panaszkodnak és aggodalmaskodnak, mint kellene, minden apró kis hibát kiszúrnak és fel is hívják rá a figyelmet. Fájdalmasan őszinték tehát, amit sokan nem viselnek túlzottan jól, vagyis a Szüzek rengeteg ellenséget is szerezhetnek maguknak. Szeretik, ha minden tökéletes és nagyon elítélik azokat, akik nem a perfekcionisták. Viszont sokszor nem tudnak nemet mondani, és sokáig benne vannak olyan helyzetekben, amelyek számukra károsak, így egyre nyafogósabbak is kritikusabbak lesznek, ezzel a tovább rontva a helyzeten.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

5 csillagjegy, aki úgy távozik az életünkből, hogy vissza sem néz

MÉRLEG

A Mérlegek kedvesek, harmóniára törekszenek akkor is, ha igenis szembe kell szállni valamivel, harmóniát akarnak teremteni, amikor erre semmi szükség nincs, és ebben meglepően erőszakosak tudnak lenni. Sokszor olyan helyzeteket teremtenek, ami nagyon negatív ezáltal. beleütik az orrukat abba is, amibe nem kellene. Felszínesen gondolkodnak és páratlanul nehezen döntenek? Ide is billennek, oda is billennek, de az istennek sem tudják elhatározni magukat. A lustaság rájuk is jellemző, főleg akkor hajlamosak hátradőlni, ha nem sürgeti őket senki.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy régi ismerõse bukkanhat fel a múltból, akihez nem csak barátság fûzte. Lehet, hogy meghívja önt egy vacsorára, ami önnek épp jókor jött, hiszen nem lett volna este amúgy sem semmi dolga. Érezze hát jól magát a rögtönzött találkán és ne lepõdjön meg nagyon, ha ismerõse virággal és pezsgõvel akarja elvarázsolni.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: