Köztük bizony aligha működik jól a kémia. A csillagjegyed elárulja, kivel ne kezdj ki soha! Csillagjegyünk alaptulajdonságainkon kívül bizony arról is árulkodik, hogy kik azok, akik nagyobb eséllyel illenek hozzánk, akikkel akár egy egész életet le tudunk élni boldogságban. Arról azonban kevesebb szó esik, vajon kik azok, akiket jobb, ha elkerülünk, mert velük a párkapcsolat soha nem lesz működőképes. Mutatjuk a 4 legrosszabb párosítást!

Ikrek - Halak

Elsőre úgy tűnhet, ez egy jó találkozás, hiszen mindketten szeretnek társaságba járni és okosak. A Halak azonban túl csöndes a mindig beszédes Ikrekhez. Mindkettőjüknek szárnyal a fantáziája, ám az hamar kiderül, egészen másra vágynak az ágyban is. Nagyon rossz kombináció!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-11

Mérleg - Rák

A Mérleg kedvességével azonnal magába bolodítja a Rákot, aki már az első pillanattól azt tervezgeti, hogyan öregszenek meg egymás mellett. Ez fojtogató a Mérleg számára, aki menekülni akar. A Ráknak nagyon fog fájni, hogy a Mérleg látszólag ráunt a szexre, holott az a valószínűbb, hogy már más ágyában keresi a boldogságot.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: