Kos

Túlzó ragaszkodás
Kos vagy, tehát kifejezetten független. Ki nem állhatod ha valaki folyamatosan rajtad csüng. Szükséged van a térre, szereted élni a saját életedet, nem függsz senkitől - így miért is függjön más tőled? Egy kapcsolat nem arról szól, hogy megfojtsuk párunkat az érzelmeinkkel és szükségleteinkkel. Ha párodra ismertél a jellemzésben jól figyelj, mert nálad előbb - utóbb kiborul a bili!

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Bika

Tiszteletlenség
Büszke vagy és fontosak számodra az elveid! Aki tiszteletlenül bánik veled, annak előbb-utóbb kiteszed a szűrét. Nem számít mennyire vagy szerelmes, sok esetben a tisztelet fontosabb. Egy darabig tűröd és kitartasz, pusztán mert bízol a változásban és reménykedsz...de vajon meddig bírod amíg el nem szakad a cérna?

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A zodiákus tükörjegyei – Vajon melyik a tiéd?

Ikrek

Punnyadtság
Reggel munka, este tévézés, hétfőn pihenés és ismét tévézés. Ismerős? Kezd eleged lenni? Ne csodálkozz, Ikrek vagy. Szereted a barátaidat, a pezsgést a társaságot és az izgalmakat. Miért kellene ellenkező életet élned? Ha magadra ismertél rázd fel mielőbb a kapcsolatodat, mielőtt túl késő lesz!

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Rák

Zárkózottság
Soha nem beszél az érzéseiről? Úgy kell kihúzni belőle, hogy milyen napja volt? Zárkózott? Ez nem jó jel, Rák vagy, képtelen vagy hosszútávon olyan emberrel együtt élni aki visszatart dolgokat tőled, aki nem képes megnyílni és beszélni az érzelmeiről. Képtelen vagy igazán mély érzelmi kapcsolat kialakítására egy zárkózott emberrel, így ha a másik fél nem változik ez lesz a kapcsolatotok vége!

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: