1. Szűz

A szűz a legjobb apokalipszis feleség, mert szó szerint soha nem vágyik semmire. Mindent átgondolt. Szükséged van kézfertőtlenítőre Franciaországból? 6 hónapja vásárolta meg. Szükséged van egy pohár finom borra? Van egy üveggel az alagsorban. Szükséged van valakire, akivel beszélgetni tudsz, van tanácsot tudsz kérni tőle? Meghallgat és tanácsot ad. 

És mikor érkezik a nyomás? Olyan nyugodt, hűvös és szervezett, amire számíthatsz. Ő a segítő kéz, akire szükség lehet ezekben a nehéz időkben.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

2. Bika

Igaz, hogy a Bika nem biztos hogy a leghasznosabb mikor a világvégére vonatkozóan kell tervet kovácsolni, de a mindennapok sokkal könnyebbek vele és nagyszerű apokalipszis feleséggé teszi az, hogy az elszigeteltség minden napja tökéletesen párnázott álmodozás.

Ha már nem érzed jól magad, meggyújt egy fincsi illatgyertyát, elkészíti a kedvenc ételedet, belemerül mágikus beszélgetésekbe veled az univerzumról, az idegenekről, és mindeközben fejből megmondja hogy éppen mik az új filmek a Netflixen. Ráadásul azt mondják, hogy a világon az egyetlen boldog ember az, aki egy Bikába botlik. Itt is van.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2020-12-02

3. Mérleg

A Mérleg apokalipszis feleség a harmadik helyre került a listában, méghozzá azért, mert annyira kedvelik a szépségét és a kedvességét, mintha az életük függne tőle. Ha el kell magad szigetelned valakivel, aki nem csak sok figyelmet fordít rád, hanem olyan környezetben csinálja ezt ami luxus, kényelmes és elegáns, akkor a Mérleget válaszd. 

A Mérleg feleség rendkívül könnyű életmódot él, ő lesz a legbátrabb és addig marad melletted, amíg a világ véget nem ér.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: