10. Rák

Annak ellenére, hogy a Rák az a fajta ember, aki úgy érzi mélyen, hogy rengeteg szeretet ad, valójában egészségtelen belső értékekkel rendelkezik és ez a karanténban lehet hogy kicsit nyomasztó számodra. Folyamatosan beszélgetni akar majd veled, megkérdezi hogy jól vagy-e. Ha rosszul nézel rá? Morcos lesz. Ha több figyelmet kap a kutyád? Morcos lesz. Ha egy perce máshová figyelsz? Morcos lesz. Lehet, hogy nem erre az energiára van szükséged, ebben a fennálló veszélyhelyzetben.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben szingli, kedves Rák, ma, meglehetõsen érdekes körülmények között, megismerhet egy személyt, aki vonzó, intelligens, szabad szellemû, ráadásul, mintha az elsõ perctõl kezdve, oda lenne önért. Meglehetõsen veszélyes kombó, így ne haladjon túl gyorsan, mert azzal nem csak egy törött szívet kockáztat, hanem a sikert is azzal, hogy lerohanja. Legyen türelmes és hagyja, hogy csak úgy, spontán szövõdjön az új szerelem!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

11. Kos

A Kos hihetetlenül szórakoztató apokalipszis feleség lesz, de ha bármit is megteszel a haragja vagy megzavarása érdekében, akkor onnantól szenvedélyesen ordít a többi napon. Ha sor kerül erre, a Kosnak nem lesz érdeke, hogy a kapcsolatot fenntartsa veled, ezért ugyan olyan könnyen el fog dobni téged, mint amilyen könnyen beléd szeretett. A Kossal fenntartott kapcsolat rendkívül gyorsan mérgezővé válhat, ezért nem biztos hogy a legjobb választás, mert nem feltétlenül tudsz vele heteket eltölteni összezárva.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2022-11-09

12. Nyilas

A Nyilas apokalipszis feleség valószínűleg a legrosszabb a listán, aki megpróbál meggyőzni téged a rendkívül kockázatos Los Angelesi utazáról. Mondjuk tovább?

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Amennyiben hisz a végzetben, kedves Nyilas, nos, most minden beteljesülhet, amit ez alatt értünk, méghozzá, csakis a jó értelemben! A csillagok ma nagyon szerencsés állása szinte tökéletessé teheti a napját, amikor is szabadon ismerkedhet, felfedezhet, vagy éppen megtalálhatja azt, akit már oly régóta keresett!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: