Bak (XII.22.-I.19.)


Igazi remete-alkat. Ennek magyarázata, hogy alapjában véve rendkívül pesszimista, és fél a csalódástól. Mindenkit bizalmatlanul méreget, alaposan próbára tesz, s csak azt engedi közel magához, akiben abszolút megbízik. Az idén a Jupiter uralja a baráti kapcsolatait, és ennek köszönhetően kinyílik a világra, új barátságokat köt, illetve régi kapcsolatokat elevenít fel. Akikkel érdemes barátkoznia: A Bikák, Skorpiók és a Szüzek gondolkodásmódját érzi leginkább olyannak, amire rá tud hangolódni. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket és a Kosokat felületesnek, a Nyilasokat megbízhatatlannak tartja, és a Vízöntők is gyakran okoznak csalódást. Ha a barátnője Bak, próbálja kizökkenteni a túl szigorú napirendjéből, szervezzen közös programokat, mozit, színházat, kirándulást. Ne hagyja, hogy borongós gondolatai miatt elmenjen az élet apró örömei mellett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma nagy eséllyel barátkozhat össze, köthet barátságot egy olyas valakivel, aki nagy hatást gyakorolhat életére. Vezesse be mielõbb a baráti körébe, mutassa be minél több embernek, hogy ezzel is mindinkább közel tudhassa magához!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Barátságaid gyakran már a homokozóban elkezdődnek. Hűséges lélek vagy, ha komoly, mély érzelmeiddel egyszer döntöttél egy ember mellett, akkor örökké hű maradsz hozzá.
Olyan emberre van szükséged, aki mély megértéssel viseltet irántad, aki felébreszti könnyed, játékos oldalát a személyiségednek, aki felé van annyi bizalmad, hogy a gyengeségedet is megmutasd neki. Ezért annyira fontos, hogy legjobb barátoddal együtt álmodj, nevess, és sok közös programot csináljatok. Mivel annyira hű és állhatatos vagy, ritkán történik meg veled, hogy a barátaid csalódást okoznak neked – ezt inkább szerelmi partnereid teszik meg…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Bak szülött magának való ember, szívesen húzódik vissza otthonába, s legfeljebb a munkatársai között keres barátot. Velük biztosan talál közös témát, hiszen a munkája a legfőbb szenvedélye. Nehéz a bizalmába férkőzni, nála évek alatt bontakozik ki a barátság. A legjobb barátai: a megbízható Bika és Szűz. Kerülje el az Ikreket és a Kosokat! A Vízöntőket és a Nyilasokat is megbízhatatlannak találja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!


Akire nincs szükséged: a józan racionalista, ez te magad vagy. A barátod inkább színt és könnyedséget kell hoznia az életedbe. Fontos, hogy előtte merj és tudj sírni is…
Aki az igazi barátod, az érzelmileg szenzibilis személy, aki előtt megnyílsz, mint senki más előtt. Vele meg mered osztani gondjaidat, és neki beszélsz önmagadról, ami egyébként nem szokásod.

A mély érzésű Bakok, ha elköteleződnek, örök életre választanak barátot. Bár féltik a személyes terüket, ha valakit beengednek oda, ő ott helyet kap. A nyomulással viszont csak egyre távolabb kerülsz tőlük. Mivel elég komolyak, egy laza barát jó hatással lehet rájuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: