Bak (XII.22.-I.19.)


Igazi remete-alkat. Ennek magyarázata, hogy alapjában véve rendkívül pesszimista, és fél a csalódástól. Mindenkit bizalmatlanul méreget, alaposan próbára tesz, s csak azt engedi közel magához, akiben abszolút megbízik. Az idén a Jupiter uralja a baráti kapcsolatait, és ennek köszönhetően kinyílik a világra, új barátságokat köt, illetve régi kapcsolatokat elevenít fel. Akikkel érdemes barátkoznia: A Bikák, Skorpiók és a Szüzek gondolkodásmódját érzi leginkább olyannak, amire rá tud hangolódni. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket és a Kosokat felületesnek, a Nyilasokat megbízhatatlannak tartja, és a Vízöntők is gyakran okoznak csalódást. Ha a barátnője Bak, próbálja kizökkenteni a túl szigorú napirendjéből, szervezzen közös programokat, mozit, színházat, kirándulást. Ne hagyja, hogy borongós gondolatai miatt elmenjen az élet apró örömei mellett.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

Barátságaid gyakran már a homokozóban elkezdődnek. Hűséges lélek vagy, ha komoly, mély érzelmeiddel egyszer döntöttél egy ember mellett, akkor örökké hű maradsz hozzá.
Olyan emberre van szükséged, aki mély megértéssel viseltet irántad, aki felébreszti könnyed, játékos oldalát a személyiségednek, aki felé van annyi bizalmad, hogy a gyengeségedet is megmutasd neki. Ezért annyira fontos, hogy legjobb barátoddal együtt álmodj, nevess, és sok közös programot csináljatok. Mivel annyira hű és állhatatos vagy, ritkán történik meg veled, hogy a barátaid csalódást okoznak neked – ezt inkább szerelmi partnereid teszik meg…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

A Bak szülött magának való ember, szívesen húzódik vissza otthonába, s legfeljebb a munkatársai között keres barátot. Velük biztosan talál közös témát, hiszen a munkája a legfőbb szenvedélye. Nehéz a bizalmába férkőzni, nála évek alatt bontakozik ki a barátság. A legjobb barátai: a megbízható Bika és Szűz. Kerülje el az Ikreket és a Kosokat! A Vízöntőket és a Nyilasokat is megbízhatatlannak találja.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!


Akire nincs szükséged: a józan racionalista, ez te magad vagy. A barátod inkább színt és könnyedséget kell hoznia az életedbe. Fontos, hogy előtte merj és tudj sírni is…
Aki az igazi barátod, az érzelmileg szenzibilis személy, aki előtt megnyílsz, mint senki más előtt. Vele meg mered osztani gondjaidat, és neki beszélsz önmagadról, ami egyébként nem szokásod.

A mély érzésű Bakok, ha elköteleződnek, örök életre választanak barátot. Bár féltik a személyes terüket, ha valakit beengednek oda, ő ott helyet kap. A nyomulással viszont csak egyre távolabb kerülsz tőlük. Mivel elég komolyak, egy laza barát jó hatással lehet rájuk.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Fontos dolog a gyõzelem, de most talán már a részvétel is önmagában az, kedves Bak, így, már ebbõl is sokat profitálhat, csak lássa meg a dolgok jó oldalát. A pozitív életszemlélet nem csak jobb kedvre deríti az embert, hanem pozitív életutat, s számos sikert eredményez, megéri hát az embernek eszerint gondolkodnia, ehhez azonban a legnagyobb ellenséget kell legyõznie, legalábbis fejben, méghozzá önmagát!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: