Bika (IV.20.-V.20.)


Zárkózott, befelé forduló, nem szívesen tárja fel a titkait mások előtt. Nem is nagyon barátkozik. Ám ha végre talál valakit, akiben megbízhat, élete végéig ragaszkodik hozzá. A barátságban türelmes, megbízható. 2006-ban váratlan események teszik próbára a kapcsolatait, amikor nem annyira ön, mint a környezete szorul majd segítségre. Akikkel érdemes barátkoznia: a tartózkodó Szűz, a megfontolt Bak és az alkalmazkodó Halak mellett biztonságban érzi magát. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikrek és a Vízöntő. Annyira eltérő a természetük, hogy egyetlen közös témájuk sem akad. Ha a barátnője Bika, biztos lehet benne, hogy éjjel egykor is felhívhatja bánatával, és ő segíteni fog. Viszont nagyon fel tudja dühíteni a fölösleges kérdezősködéssel, meg azzal is, hogyha pontatlan, vagy ha nem tartja magát a megbeszélt dolgokhoz.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Baráti kapcsolataid egy életen át tartanak, noha olykor csak megszokásból. És itt van a veszély, mert tekinteted elsiklik afölött, hogy az emberek fejlődnek, néha távolodnak tőled, így aztán szükségszerű a csalódás!
Olyan emberre van szükséged, aki kitart melletted, jöjjön bármi. Ezt ki is kell mutatnia, nemcsak társaságodban, de a környezetedben is jól kell éreznie magát, az összes barátoddal, akiket magad köré gyűjtöttél. Őszinteség, rendkívüli összetartozás, ez az, ami meghatározza a barátságaidat.

6 csillagjegy, akinek gyökeresen megváltozik az élete márciusban! Nézd meg, köztük vagy-e!

El kell fogadnia, hogy birtokba veszed.
Amire nincs szükséged, az örök pesszimisták. Ünnepelnie, örülnie kell az életnek – veled együtt! A
társasági élet a napjaid fénypontja – aki ezt nem érti meg, ahhoz nem vagy igazán közel, az egy napon csalódást fog okozni.
Aki az igazi barátod, az néha az őrült ötleteivel kiragad a letargiádból. Ha minden a megszokott mederben halad, elsüllyed a homokban az egymás iránti érdeklődés, és eltávolodtok egymástól.

Akik megbízható és hűséges barátra vágynak, jó eséllyel egy Bika mellett találják meg a számításukat. Persze csak akkor, ha át tudják és akarják törni a felépített korlátjaikat és tudnak mit kezdeni a zárkózott, sokszor a megszokás által irányított jeggyel.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Visszahúzódó ember, bár a barátai társaságában igazán jól érzi magát. Nem szeret eljárni otthonról, de kiváló házigazda. A vendéglátást nagyon komolyan veszi, többfogásos, ínyenc vacsorával és a legjobb borával várja a barátait. A kapcsolatokban is ínyenc: akárkivel nem barátkozik! A legjobb barátai: a szégyenlős Szűz és a megfontolt Bak. Kerülje el az Ikreket és a Vízöntőt! Mindkettőt idegesítőnek találja!

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, nagy eséllyel ismerkedhet meg egy olyas valakivel, kedves Vízöntõ, akivel nem csak érdeklõdésük mutatkozik közösnek, hanem hamar sikerül is egy hullámhosszra kerülniük az élet szinte minden fontos területén. Ugorjon fejest bátran ebbe az újdonsült kapcsolatba, s ne bízza a sorsra az újbóli találkozás lehetõségét. Ki tudja, még mi sülhet ki ebbõl!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: