Oroszlán (VII.23-VIII.23.)


Nagylelkű, becsületes, játékos természetével könnyen szerez barátokat. Mindent elkövet, hogy a barátai jól érezzék magukat, örömmel gondoskodik a szórakoztatásukról, még nyaralni is együtt járnak, s ilyenkor természetesnek veszi, hogy ön állítja össze a programot. Az idén a Szaturnusz negatív hatása miatt vissza kell vennie ebből a nagyvonalúságából. Ha nem szégyell kérni, a barátai átsegíthetik élete nehéz percein. Akikkel érdemes barátkoznia: nem fogja megunni a Nyilas lelkesedését, a Kos pedig ki tudja zökkenteni a lustaságából, és együtt nagy dolgokra képesek. Egy másik Oroszlánnal csak akkor barátkozzon, ha azonos a hobbijuk, az érdeklődési körük, ám teljesen különböző típusú férfi az ideáljuk.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma rengeteg lehetõség közül választhat majd, kedves Nyilas, melyek közül ráadásul, több is nagy sikerrel kecsegtet, így szintje alig lesz majd tétje, melyik utat is választja, ez biztosan az ön napja lesz! Este igyekezzen bevonni mindinkább szeretteit, barátait a sikerébe, akiknek minden bizonnyal sokat köszönhet, hogy idáig eljutott! Fejezze ki irányukba szeretetét és háláját!

Akiket jobb, ha elkerül: a vizes jegyek szülötteit túlságosan érzelgősnek tartja. Hamar sistergős veszekedésbe torkollhat még a legkisebb nézeteltérés is. (Márpedig szinte semmiben nem egyezik a véleménye a Halakkal és a Rákkal.) Ha a barátnője Oroszlán, a nagyvonalúságát mindaddig élvezheti, amíg dicséri, és azt érezteti vele, hogy ő a leg? A legjobb, a legszebb, a legháziasabb. Őt ugyanis csak dicsérni lehet, kritizálni nem. Évtizedes barátságot képes felrúgni, ha valaki az önérzetében sérti meg.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Vasárnapi Horoszkóp 2021-11-21

Igazi barát, szívélyes, életvidám barátnő vagy, aki felépít, bátorít, motivál másokat, önbizalmat ad nekik. Néha túl sokat adsz, túl sokat segítesz, ami előbb vagy utóbb veszéllyé válhat a baráti kapcsolat számára, mert kiegyensúlyozatlanná válhat a kapcsolat.
Olyan emberre van szükséged, akivel sokat tudsz nevetni, aki érti a humorodat, aki veled együtt minden parti középpontjává válik. Legjobb barátnődre kicsit büszkének is kell lenned, és engedned, hogy mindig új, őrült ötletekre inspiráljon.

Ő az, aki felszabadít a szokások monotóniájából. Minden nap egy kaland vele.
Amire nincs szükséged, az a naiv csodáló, aki felnéz rád. Vagy a parazita, aki nagyvonalúságodat, befolyásodat, önbizalmadat kihasználja, és ha már nincs rád szüksége, eltaszít.
Az igaz barátodnak erősnek kell lennie, jó, ha sikeres, mint te. Önmagát veled egyenlő értékűnek tartja.

Mivel az Oroszlánok imádnak a középpontban lenni, ez a barátságaikban is mérvadó. Ezzel együtt igazán szórakoztató barátok, akiknek fontos a jó humor. Tudd, hogy egy oroszlánra mindig számíthatsz, ha szükséged van rá.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai napon, sor kerülhet egy társasági eseményre, melyen nem csak, hogy szívesen vesz részt, hanem minden bizonnyal jól is fogja érezni majd magát. Amennyiben megismerkedne egy olyas valakivel, akinek hitelt érdemlõek a szavai, figyelmesen hallgassa végig, s ossza meg vele a saját véleményét is, ezzel talán útjára is indítva a jövõbeni, gyümölcsözõ kapcsolatot. Jó szórakozást, kedves Oroszlán!

Nagylelkűsége, becsületessége rokonszenvessé teszi. Van érzéke a játékhoz és a humorhoz is, így barátokban is bővelkedik. Jó házigazda, mindent elkövet, hogy barátai remekül érezzék magukat otthonában, de néha túlságosan előtérbe tolja önmagát. A legjobb barátai: a Nyilast jókedvéért imádja, a Kossal pedig remek programokat tud csinálni. Kerülje el a Rákot és a Halakat!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Ez a 4 csillagjegy érzelmesebben képes ölelni bárkinél: Ők a legszenvedélyesebbek

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: