Szűz (VIII.24.-IX.23.)


Egész lényére a sokoldalú érdeklődés jellemző, ugyanakkor nem elég nyitott a világra. Nagyon igényes, semmit nem tud megállni szó nélkül, ami nem az elképzelései szerint történik. Maximalista az élet minden területén, így a barátai kiválasztásában is. 2006-ban a születésnapja körül egy új baráttal ajándékozhatja meg a Vénusz. Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika és a Bak az állandóságot, a biztonságot adhatja meg, a Rák az érzelmekre tanítja meg. Akiket jobb, ha elkerülnie: A Skorpió kritikus megjegyzéseit, a Vízöntő különcségét, a Kos állandó vibrálását képtelen megszokni. Ha a barátnője Szűz, el kell fogadnia, hogy a legapróbb hibáját is a fejére olvassa. És az is gyakran megesik, hogy egy határidős munka miatt lemondja a hetekkel korábban megbeszélt közös programot. Viszont arra mérget vehet, hogy ha baj van, azonnal mindent félretesz, és rohan, hogy segíthessen..

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Nagyon óvatosan nyílsz meg másokkal szemben, és amíg a bizalmatlanság utolsó darabkája is eltűnik, sok-sok idő eltelik. Ha azonban ez a távolság leépül, nagyon segítőkész, hű és gondoskodó ember vagy, amit olykor ki is használnak.
Amire szükséged van, az az ember, aki érzelmeket mutat, mély megértést tanúsít irántad. Legjobb barátod vagy barátnőd rendkívüli érzékkel kell rendelkezzen problémáiddal, bánatoddal szemben, hogy ki tudj lépni önmagadból, és átlépj a határaidon. Segít neked azzal, hogy engedi, hogy gyakorlatias tanácsoddal, reális gondolkodásoddal te segíts neki.
Amire nincs szükséged, az élet vesztese, aki csak rád akaszkodik, mert annyira sikeres vagy.

Napi Szerelmi Horoszkópok - 2020-03-08 - Meglehet, hogy ma kénytelen lesz elengedni bizonyos dolgokat...

A pénznek nem szabad barátságotokban szerepet játszania, mert ez a legjobb kapcsolatot is szétrombolja. Te sem vagy ez ellen immunis, óvatos takarékosságod mellett sem. Aki az igazi barátod, annak erősnek kell lennie. Bátorságot ad neked érzelmeidhez, megerősít spiritualitásodban és kreativitásodban a fantáziájával.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap, igyekezzen mielõbb maga mögött tudni a kötelezõket, s kiszabadulni egy kicsit a természetbe, vagy éppen, bezárkózni otthonába, s elmélyülni egy jó könyvbe, filmbe, vagy éppen, kedvese ölelõ karjaiban. Ne feledje, kedves Kos, a minõségi pihenés legalább annyira kulcseleme a sikernek, mint az áldozatos munka!

Ha egy gyakorlatias barátra van szükséged, aki két lábban áll a földön, akkor egy Szűz jegyűben valószínűleg megtalálod őt – már ha kezdeményező vagy és hiszel abban, hogy a kölcsönösség a barátság alapja. A Szűz jegyű barát szeret adni és szívesen fogad viszonzásul mindent, ami őszinte.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Nagyon elmélyülhet ma valamiben, kedves Szûz, ami titokzatos, vagy, tán csak kevesen értenek hozzá, s meglehet, a róla fellelhetõ információforrások is erõsen hiányosak. Kezdje el feltárni a rejtélyt, hisz ez pontosan önnek való feladat, s, ha rájött a titok nyitjára, ossza meg nagylelkûen másokkal is!

Érdeklődő ember, remek beszélgetőpartner. Tájékozottsága sokoldalú, így mindenkivel talál közös témát. Sajnos imád kritizálni, így kevés őszinte barátja akad. Igényesen válogatja ki, hogy kit enged közel magához, egy idő után azonban még bennük is talál kivetnivalót. A legjobb barátai: a Bika és a Bak józan gondolkodásúak, közös a világnézetük. Kerülje el a csipkelődő Skorpióit, a különc Vízöntőt és a vibráló Kost.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: