Mérleg (IX.24.-X.23.)


Igazi társasági lény, akinek szüksége van arra, hogy gondolatait azonnal megoszthassa valakivel. Ha öröm vagy bánat éri, ha érdekes filmet látott, vagy ha új feladattal bízták meg, már nyúl is a telefon után, hogy elmesélhesse a barátnőjének. Az idén a Szaturnusz kemény próbatétel elé állítja, és alighanem jelentősen átalakul a baráti társasága. Akikkel érdemes barátkoznia: A Oroszlán nagyvonalúsága, a Nyilas optimizmusa és a Vízöntő teljesen eltérő látásmódja lenyűgözi. Akiket jobb, ha elkerül: A Halak zárkózottságával, a Rák állandó érzelmi hullámzásaival nem tud mit kezdeni. Ha a barátnője Mérleg, alighanem órákig képesek beszélgetni, anélkül, hogy ráunnának egymásra. Viszont arra ügyeljen, hogy véletlenül se traktálja őt a saját problémáival, ő ugyanis kényelemszeretetből kerül mindent, ami a nyugalmát megzavarhatja. Ha viszont ő akar segíteni, mert észrevette, hogy baj van, akkor biztos lehet benne, hogy összeköttetései, ismeretségei révén biztosan talál megoldást.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

Sok jó barátod van, de hogy ki az igazi jó barátod, talán nem tudod biztosan, mivel belső függetlenséged által egy falat emelsz magad és a többi ember között.
Amire szükséged van, az az ember, aki tekintettel van sajátosságaidra, különben visszariadsz. Mégis meg kell lennie saját világos, szilárd véleményén az életről. Olykor tudnia kell elszántságával irányítania és vezetnie téged. Különben kapcsolatotok felületes marad, és nagy csalódáshoz fog vezetni.
Amire nincs szükséged, a kedves hízelgő, aki állandóan jól csengő bókokkal áraszt el, és végül csak árt neked, becsap, és nem áll ki melletted, amire érzékenységeddel tulajdonképpen rá kellene jönnöd.
Aki az igazi barátod, annak nagyon erősnek kell lennie, mindkét lábával szilárd alapokon kell állnia. Ha tétovázol, ha ismét egyszer kételkedsz önmagadban, akkor legjobb barátnődnek harci szellemével biztosítania kell, és meg kell adnia a szükséges önbizalmat. Ő nagyon fontos az életedben.

Amennyire mély érzésű, legalább annyira felszínes is tud lenni egy Mérleg, és ez rávetül a barátságaira is. Mivel nehezen dönt, és nem könnyen köti le magát, idő kell ahhoz, hogy érezze a komoly barátság súlyát. Ám ha valakit igazán közel enged magához, tökéletes barátságok születhetnek egy támogató társ mellett.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma egy olyan emberhez lehet szerencséje, kedves Mérleg, aki egész egyszerûen zseniális és lenyûgözõ a szakterületén, akár csak ön a sajátján, így valósággal csak úgy szikrázhat az ész, amikor beszélgetésbe elegyedik vele. Élvezze, hogy végre azonos szintû társaságra akadt, s merítsen ki minden lehetõséget, amit ön elé tárt ezzel a sors!

Igazi társasági lény, szüksége van rá, hogy barátok vegyék körül. Szereti a gondolatait megosztani másokkal. Ha érdekes eseménynek lesz tanúja, azonnal felhívja a legkedvesebb barátját, hogy részletesen beszámoljon róla. A legjobb barátai: az Oroszlán elbűvöli nagyvonalúságával, a Nyilas jókedvét rokonszenvesnek találja. A Vízöntővel jól tud együtt bulizni. Kerülje el a szeszélyes Rákot és a zárkózott Halakat. Velük nincs közös témája.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Igen valószínû, hogy a mai napon bizony, keményen meg kell majd küzdenie mindenért, s az is lehet, hogy mindeközben ráadásul, nem sok segítségre számíthat, kedves Halak, ugyanakkor viszont, ha kitart, biztosan nem lehet majd oka panaszra, ugyanis, legalább csakis egyedül arathatja le az összes babért!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: