Skorpió (X.24.-XI.22.)


Igazi magányos farkas, aki élete során legfeljebb egy-két emberhez tud olyan közel kerülni, hogy azt mondhassa: barátok vagyunk. A környezetében élőknek ugyanolyan magasra teszi a mércét, mint önmagának, és csak azt tudja elfogadni, aki ennek a sajátos érzelmi mértékrendszernek megfelel. Az idén a Jupiter a Skorpió jegyben jár, hatására sokkal nyitottabb, barátságosabb, kezdeményezőbb, mint általában. El tudja fogadtatni magát a környezetével. Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika és a Szűz komolyságát, kitartását, az övéhez hasonló megszállottságát tiszteli, értékeli. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket, a Halakat bizonytalanságuk, a Nyilas túlzott lelkesedése miatt nem tudja elfogadni. Ha a barátnője Skorpió, szerencsésnek mondhatja magát, mert életre szóló szövetségesre talált. Arra viszont vigyáznia kell, hogy sose kutakodjon a titkai iránt. Ha nem kérdez, sokkal többet elárul majd, mint amennyit a faggatózással ki tudna szedni belőle.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma túlteng önben a szeretet, kedves Bika. Használja ki ezt a rengeteg pozitív energiát és szervezzen párjával valami vidám programot, aminek mindketten örülnek. Amennyiben még szingli, úgy itt az ideje, hogy kiszemeltjét, ha van ilyen, megkérdezze, nem lenne-e kedve önnel tölteni egy kellemes estét.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Baráti kapcsolataid komplikáltak, legjobb barátodnak sokat kell kibírnia, magában kell nyugodnia, mert állandóan kíméletlenül megmondod neki az igazságot, minden kompromisszum nélkül. Ez az őszinte eszmecsere kapcsolata.
Olyan emberre van szükséged, aki feltétel nélkül kitart melletted. Csak ekkor fogod túltenni magad a bizalmatlanságon, ami elválaszt az emberektől. Együtt kell küzdenie, szenvednie, győznie veled. Nem szabad titoknak lennie köztetek, hanem teljes nyíltságnak kell uralkodnia. Gyakran egy új partner az oka annak, hogy egy ilyen barátság tönkremegy.
Olyan emberre viszont nincs szükséged, aki csak fél szívvel van veled, csak az élet napfényes oldalait osztja meg veled, egy kevés szabadidőt, egy kis pletykát. Barátságodnak mélyebbnek kell lennie, különben kudarcba fullad, te pedig mélyen csalódni fogsz. A játszadozás a kapcsolattal tabu.
Aki az igazi barátod, az biztosan áll az életben, gyakorlatiasan gondolkozik. A nyílt eszmecsere kapcsol össze titeket. Többet tud rólad, mint amennyit kedvesed valaha tudni fog.

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-09-10

Hűség, bizalom, őszinteség – ezek a Skorpió barátok jelszavai. Na meg a bosszú, már ha a skorpióságot nem vetkőzik le a jegy szülöttei. Ugyan néha kicsit nyersek, de aki túllép ezen, örök barátot kap általuk.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: