Skorpió (X.24.-XI.22.)


Igazi magányos farkas, aki élete során legfeljebb egy-két emberhez tud olyan közel kerülni, hogy azt mondhassa: barátok vagyunk. A környezetében élőknek ugyanolyan magasra teszi a mércét, mint önmagának, és csak azt tudja elfogadni, aki ennek a sajátos érzelmi mértékrendszernek megfelel. Az idén a Jupiter a Skorpió jegyben jár, hatására sokkal nyitottabb, barátságosabb, kezdeményezőbb, mint általában. El tudja fogadtatni magát a környezetével. Akikkel érdemes barátkoznia: a Bika és a Szűz komolyságát, kitartását, az övéhez hasonló megszállottságát tiszteli, értékeli. Akiket jobb, ha elkerül: az Ikreket, a Halakat bizonytalanságuk, a Nyilas túlzott lelkesedése miatt nem tudja elfogadni. Ha a barátnője Skorpió, szerencsésnek mondhatja magát, mert életre szóló szövetségesre talált. Arra viszont vigyáznia kell, hogy sose kutakodjon a titkai iránt. Ha nem kérdez, sokkal többet elárul majd, mint amennyit a faggatózással ki tudna szedni belőle.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

Ma mindenképpen legyen nagyon körültekintõ a kényes helyzetekben, kedves Bika, de legalábbis, mindenképpen csak annyira folyjék bele egy ilyen szituációba, amennyire a helyzet okvetlenül megköveteli, különben inkább maradjon ki belõle!

Baráti kapcsolataid komplikáltak, legjobb barátodnak sokat kell kibírnia, magában kell nyugodnia, mert állandóan kíméletlenül megmondod neki az igazságot, minden kompromisszum nélkül. Ez az őszinte eszmecsere kapcsolata.
Olyan emberre van szükséged, aki feltétel nélkül kitart melletted. Csak ekkor fogod túltenni magad a bizalmatlanságon, ami elválaszt az emberektől. Együtt kell küzdenie, szenvednie, győznie veled. Nem szabad titoknak lennie köztetek, hanem teljes nyíltságnak kell uralkodnia. Gyakran egy új partner az oka annak, hogy egy ilyen barátság tönkremegy.
Olyan emberre viszont nincs szükséged, aki csak fél szívvel van veled, csak az élet napfényes oldalait osztja meg veled, egy kevés szabadidőt, egy kis pletykát. Barátságodnak mélyebbnek kell lennie, különben kudarcba fullad, te pedig mélyen csalódni fogsz. A játszadozás a kapcsolattal tabu.
Aki az igazi barátod, az biztosan áll az életben, gyakorlatiasan gondolkozik. A nyílt eszmecsere kapcsol össze titeket. Többet tud rólad, mint amennyit kedvesed valaha tudni fog.

Csütörtöki Horoszkóp 2021-06-17

Hűség, bizalom, őszinteség – ezek a Skorpió barátok jelszavai. Na meg a bosszú, már ha a skorpióságot nem vetkőzik le a jegy szülöttei. Ugyan néha kicsit nyersek, de aki túllép ezen, örök barátot kap általuk.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2022-06-26)

A mai nap igencsak pezseghet ön körül az élet, kedves Skorpió, éppen ezért, sok új és érdekes emberrel találkozhat, számos kapu és lehetõség nyílhat majd meg ön elõtt, melyek által bepillantást nyerhet majd olyan területekre is, amelyekre eddig még nem nyílt alkalma. Ha ajánlana valaki egy izgalmas lehetõséget, csakis akkor mondjon rá igent, vagy nemet, ha egészen biztos a dolgában!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: