Az Oroszlán újjászületik

Ne lepődj meg, ha nem érzel túl sok kedvet a társasági élethez a következő időszakban. Nem is baj, ha most inkább kizárólag magadra figyelsz. Biztosan lesz olyasmi, amit átalakítasz magadban, amiről a későbbiekben egészen másként gondolkozol. Ez most valójában a lemondás, az elengedés időszaka lesz. Gondold át, mi az, ami nem segít téged a jövőben.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Fizikai és szellemi energiái, ma nagyon magas szintet érhetnek el, így rendkívül motiválttá tehetik dolgaiban! Igyekezzen meglovagolni az adódó lehetõségeket, s a lehetõ legtöbbet kihozni a mai napból. Este, az eredményes, de nehéz nap után, bontson ki egy palack bort és fogyassza mértékkel és egészséggel!

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Nyilas begyógyítja a sebeket

Ezekben a hetekben legyél nagyon kíméletes magaddal. Jól is teszed, ha kutatod a mélyben rejlő összefüggéseket, hiszen lényeges felismeréseket tehetsz. Nem mellesleg begyógyíthatod a múltban sebeit. Azért lesz nehéz, mert nem szívesen nézel szembe a fájdalmakkal, de most azért lépsz vissza a múltba, hogy végleg megszabadulj tőlük.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma hamar a figyelem középpontjába kerülhet az által, hogy sok tapasztalatát és meglátását osztja meg másokkal, akik szinte csak úgy isszák szavait. Ne csodálkozzon, hogy nagy hatással van másokra munkássága, hisz van mit tanulni öntõl! Legyen büszke és készséges!

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

 

 

Forrás:

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: