Ugyanaz a csillagjegyed a pároddal és aggódsz amiatt, hogy vajon működhet-e hosszú távon a kapcsolatotok? Jók a sejtéseid, az azonos csillagjegyűek találkozásakor gyakran merülnek fel problémák. Hogy mire kell ügyelned, hogy mégis sokáig együtt lehessetek? Olvasd el cikkünket és kiderül!

Kos

Nem állítjuk, hogy nem vagytok kompatibilisek egymással, de valószínűleg akadnak problémáitok. Mindketten forrófejűek vagytok, igyekeztek a saját utatokat járni, nem szeretitek, ha mások mondják meg, mit tegyetek. Gyakran hajlamosak vagytok másokat hibáztatni, amikor a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan azt szeretnétek. Emellett azonban szenvedélyes típusok vagytok, tehát kevés rá az esély, hogy a kapcsolatotok kihűljön. Vitáitokban igyekezzetek kompromisszumokat kötni és ne arra törekedjetek, hogy legyőzzétek a másikat.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valahonnét egy nagyobb pénzösszeg kifizetését várhatja, ami azonban késhet, s emiatt frusztrált lehet ma, kedves Kos. Sajnos bizony sokszor elõfordulhat, hogy egy utalás késik és ilyenkor természetes az idegesség. Ne aggódjon, meg fog érkezni, amire vár, csak nyugodjon meg és várja hátradõlve.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10 jel arra, hogy megtaláltad a lelki társad

Bika

A Bikák igen makacs természetűek. Ha nagyjából hasonlóan gondolkodtok, akkor nem lesz gondotok, ám ha máshogy látjátok a világ dolgait, akkor bizony vitáknak néztek elébe. Nem könnyű feladat, de igyekezzetek ilyenkornem megbántani a másikat és elfogadni annak véleményét is. Mindketten szenvedélyesen kitartotok egy-egy elképzelés mellett, a problémát az okozza, ha egyikőtök konzervatív, a másik fél pedig liberális felfogású. Szerencsére azért a közös érdeklődés és a szenvedélyes szerelem együtt sokáig tarthat benneteket.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Ma prioritásba kerülhet életében a romantika, kedves Bika. A kedves bókoktól, amiket a mai nap folyamán kaphat, igencsak vonzónak érezheti magát, ami némileg felszabadítja a mindennapok terhe alatt sínylõdõ gátlásait. Vegyen egy csinos ruhát és lepje meg párját valami kedvességgel.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: