Mérleg

Két Mérleg meglepően jó párost alkothat. Mindketten nagyon érzékenyek és érzelmesekvagytok. Törődés és egymás elismerése – ez jellemzi a kapcsolatotokat. Ha kell, ápoljátok a másikat, mindig odaadóak vagytok. A problémák ott kezdődnek, hogy hajlamosak vagytok a felületességre, idealizáljátok a másikat és kiszínezitek a valóságot. Próbáljátok ezt elkerülni, mert ha eltűnik a lila köd, könnyen csalódás lehet a vége.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Szenvedélyveszély és intrikák – ez mind jellemző a Skorpiókra, ez pedig mind-mind egyesül, ha kettő találkozik! Nem könnyű együtt élnetek, de ha erős bizalmi kapcsolat van közöttetek, akkor nincs minden veszve. Csakis ebben az esetben tudjátok legyőzni a Skorpiókra egyébként nagyon jellemzőféltékenységet. Fontos, hogy osszátok meg egymássallegmélyebb érzéseiteket is és akkor nem lehet baj.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Holnapi Szerelmi Horoszkópok - 2021-01-05

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: