De a többi csillagjegy sem fog unatkozni…

Kos

Egy másik nemű embertársával való barátság ezen a tavaszon kezd többet jelenteni önnek, puszta baráti vonzalomnál. Kölcsönösen felfedezhetik egymás belső és külső szépségeit, és akár bevallják, akár nem, a kapcsolatuk enyhe szexuális színezetet kap. Öntől függ, hogy mit kezd ezzel a dologgal: belemegy, és akkor ki tudja mi lesz belőle, avagy csendesen lebegteti ezt a kérdést, mintha mit sem tudna róla. Az biztos, hogy a felelőtlenség nem az ön asztala.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Keddi Horoszkóp 2024-02-20

Bika

A szerelmi életében is fordul a kocka: miért pont ez az életterület maradna ki abból a nagy változásból, mely most az egész életét eluralja. Ami önnek eddig nehéz volt, az hirtelen könnyűvé lesz, ám annál nehezebb feladatot róhat a társára. A hirtelenség és a szabad ötletek a szexualitásban és a szerelmi partnerválasztásban is jellemző attitűd lehet, ami, ha a kedvese nem elég rugalmas és modern, akár hűtlenséghez is vezethet. Egy most kezdődő kapcsolat azonban biztosan nem tart soká.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egyesülhet ténykedésében a modern technika és a kreativitás, aminek következtében, kimagasló dolgokat hozhat létre, esetleg nagy igazságokra jöhet rá. Mindenképpen ossza meg másokkal is, amit ma tapasztal, mert õk további érdekes ismeretekkel bõvíthetik észrevételeit, esetleg gondolatok egész sorát indíthatják el önben azzal, amit mondanak.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: