Oroszlán

A kapcsolat házán áthaladó Vénusz az Uránusszal kerül nehéz fényszögbe: úgy élheti ezt meg, mintha a társa megbolondult volna. A szerelemben kétségtelenül több bolondozásra vágyik, és ha ön ebben nem tud társ lenni, akkor nem is csodálkozhat azon, hogy a kedvese esetleg félrelép, de minimum flörtöl másokkal. Még az is megeshet, hogy éppen az ön főnökével. Ha mértékkel és jó ízléssel teszi ezt, és még önt sem zavarja a dolog, akkor ebből mindenkinek előnye lehet.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Mostanában meglehetõsen hullámozhattak érzelmei, kedves Oroszlán, melyet környezete is igen érzékenyen viselt. Most végre tisztázhatja érzéseit szeretteivel, párjával, vagy azokkal, akiket kétségek között hagyott. Ne féljen kimutatni gyakrabban gondolatait, mert ha eltitkolja õket, környezete is nehezebben fogja megérteni hangulatingadozásait.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Uralkodó bolygója igen kedvező fényszögben áll a Vénusszal: a kapcsolata nagyon kellemesen alakul, sok beszélgetésben és becéző szavakban lehet része. A társa ugyan nagyon sokat dolgozik, ami leszűkíti az együtt tölthető időt, de ezért némileg kárpótolják önt az anyagi javak, melyekkel elhalmozza. Mivel azonban ön a szavak embere, szüksége van az állandó kommunikációra. Nos, az SMS-ek, üzenetkék, éppen olyan édesek lehetnek, mint a kimondott szavak.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Szûz, Úgy tûnik, ma nem ön lesz az, akire a leginkább figyelnie kell. Valaki másnak környezetében, bizony úgy tûnik, nagyobb figyelemre van most szüksége. Legyen figyelmes, gondoskodó, de ne aggódja túl a dolgokat, s akkor biztosan nem lesz semmi probléma.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: