Vízöntő

A Vénusz az ön jegyébe lép be a hónap elején, nem is csoda, hogy amúgy sem kicsinyke vonzereje azonnal megnő. A másik nem tagjai valósággal tapadnak önre, és ezt a vonzerejét nemcsak a szerelmi ügyekben, de a karrierépítésben, vagy az üzlet terén is lesz alkalma kamatoztatni. A szerencse minden téren valósággal üldözi, és mivel a figyelem középpontjába kerülhet, nem árt, ha jobban odafigyel a küllemére, az öltözködésére is.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Vízöntõ, ma nem lesz egyszerû napja, mert néhány, ön által lezártnak hitt, projekt újra visszaköszönhet, s ismét át kell rágnia rajtuk magát. Ez valószínûleg nincs ínyére, de vegyen egy nagy levegõt és leselkedjen neki ismét a feladatnak. Ha elakadna, vagy csak megerõsítésre vágyik, inkább menjen biztosra és kérjen segítséget bizalommal.

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Halak

A szerelmet önnek találták ki, de most éppen a Szaturnusz hűtheti le a kedélyeit. Talán éppen egy barát által. Ezért, ha egy igazi haverja inti, hogy hűtse le magát, ha a reményeinek gátat akar szabni, akkor ne haragudjon meg rá, hanem tekintse úgy, mint a józan korlátozó Szaturnusz isten üzenetének hozóját. Ez ugyan lehűtheti a szerelmi kedélyeit, de annál reálisabb alapokra helyezheti a kapcsolatát. Vagy, ha éppen választania kell, akkor okosan dönthet. Hallgasson a tanácsra!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ma egy hatalmas felfedezést tehet, kedves Halak, mely gyökerestõl változtathatja meg gondolkodásmódját. Miközben néhány, a múltban történt eseményen morfondírozik, váratlanul kikristályosodhat ön elõtt valami, ami magyarázat lehet arra, hogy azok az események hogyan befolyásolják jelenlegi döntéseit rossz irányba.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Ez a rejtett képességed a csillagjegyed szerint, amiről talán nem is tudsz

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: