Gondoltad volna, hogy a csillagjegyük alapján valamelyest előrevetíthető, hogy melyik férfiból milyen apa és férj válik? Nos, az asztrológusok szerint bizony van ilyen, és el is árulják most a részleteket. A 12-es számtól indulunk, és úgy haladunk lefelé, a legjobb férjnek való csillagjegy lesz az 1-es.

12. Ikrek

Az Ikrek férfi, ha férj lesz, akkor azt a látszatot kelti, hogy foglalkozik a szerelmével, de közben ez nincs így. Ha szükség lenne rá, mindig elfoglalt, nem ér rá. Egy nő azért tűri meg maga mellett, mert az ágyban tökéletesen teljesít, nagyon intelligens és szórakoztató.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Ma egy kicsit fáradtabbnak érezheti magát, még a szokásosnál is, kedves Ikrek, ami köszönhetõ az idõjárásnak, de akár annak is, hogy az utóbbi napokban igencsak energikus volt és tevékenyen részt vett mind a családi, baráti, mind a munkahelyi eseményekben. Lehet, hogy most jött el az ideje egy kis pihenésnek.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A kínai “9 csillag” módszer, hogy jobban megismerd magad. Derítsd ki mit ír rólad, meg leszel lepődve a pontosságán!

11. Halak

Ha a Halak férfi szeretne valamit, akkor azonnal meg kell kapnia, legyen szó intimitásról, ajándékokról, érzelmekről. Azonban a párjával elég jól bánik, csak néha úgy viselkedik, mint egy nagy gyerek.

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Halak, ha tegnap félt, hogy tervei megvalósításának milyen következményei lesznek a jövõben, úgy ma egyenesen várja az életében bekövetkezõ változásokat. Vágjon bátran bele bátran mindenbe, amit az elkövetkezendõ idõszakra eltervezett és meglátja, hogy nem is kellett volna aggódnia egyetlen percig sem.

Kedves Halak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

10. Nyilas

Ideális férj válik belőle, mert romantikus, praktikus, tele van élettel, kedves, és óriási szíve van. Könnyű vele együtt élni, de csak akkor, ha a nő eltekint pár apró hibájától. Hajlamos elunni a dolgokat.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Talán észre sem veszi, kedves Nyilas, de az utóbbi idõben egy kicsit kevesebb idõt tudott fordítani családjára, amit bizony õk igencsak megéreztek és hiányolják is önt mindennapjaikból. Érdemes lenne egy kicsit elgondolkodnia azon, hogy idõbeosztásának átcsoportosításával hogyan tudna több idõt tölteni szeretteivel.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

9. Skorpió

A Skorpió férfi csak a tökéletessel elégszik meg, mindenből a legjobbat akarja, így a nőből is. Ha szerelmes lesz, akkor örök hűséget fogad, még akkor is, ha korábban nagy nőcsábász volt. Ha valakit igazán megszeret, akkor az illetőt örökre a szívébe zárja.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-20)

Kedves Skorpió, nem ez lesz az a nap, amikor a legtevékenyebb tud lenni. Sajnos egyéb teendõi feltartják a valódi, nyereséget hozó munkában, ami eléggé dühítheti, de tudja, hogy valamikor ezekre a teendõkre is sort kell keríteni. Legyen hatékony és gondoljon arra, hogy az ügyek intézése sem tart örökké.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: