Ma van 2018 utolsó tízmilliószoros napja

Gyűts Angyali Pontokat
és Nyerj!

Mire jók a pontok?

A pontok gyűjtése teljesen INGYENES! A pontok segítségével értékes ajándékokat nyerhetsz minden héten, privát tartalmakhoz, személyre szabott horoszkóphoz is INGYEN hozzáférhetsz! Minél több pontot gyűjtesz annál nagyobb esélyed van a nyereményre!

A pontrendszerről bővebben itt olvashatsz!
Mi a heti nyeremény?

Ezen a héten a képen látható horoszkópos ajándékot lehet nyerni! A nyertes csillagjegyének megfelelő ajándékot küldünk!

Honnan tudom, hogy ki nyert?

A nyertest facebook üzenetben is értesítjük, továbbá felkerül a facebook oldalunkon a nyertesek közzé! Ha szeretnéd látni az eddigi nyerteseket kattints ide!

Hogyan szerezhetek pontokat?

Olvass cikkeket, gyűjtsd a pontokat! A pontok gyűjtéséhez, csak böngészd oldalunkat, és ha végig olvasod a cikket, megnézed a kártyát vagy a csillagjegyedre vonatkozó részt akkor automatikusan megkapod a pontot amit jelzünk is neked. Az összegyűjtött pontjaid a bal felső sarokban látod!
Fontos! Ahhoz hogy részt vegyél a játékban és ezek a pontok megmaradjanak, akkor is ha következő alkalommal jössz az oldalunkra fent kattints a "Belépés" gombra!

Idén október 30-án ünneplik a tibetiek az év negyedik legnagyobb vallási ünnepét. Ez a nap azért is különleges, mert tízmilliószoros erővel hat. Ma a gondolatokkal különösen erőteljesen teremthetsz. Egyszerűbben, gyorsabban, mint sejtenéd. Ne hagyd ki 2018 utolsó tízmilliószoros napját.

tízmilliószoros napok a buddhista filozófiához, valláshoz kapcsolódnak. A hívek Buddha életének legfőbb eseményeire emlékeznek ezeken a különleges napokon. Minden évben négy bámulatos energiájú napot ünnepelnek.

Ezt jelentik a tízmilliószoros napok
  1. Az első napon a tibetiek Buddha csodáit ünneplik.
  2. A második napon Buddha születésnapját, amely egyúttal megvilágosodásának napja is.
  3. Az év harmadik tízmilliószoros napján arra az eseményre emlékeznek, amikor Buddha visszatért a tanításhoz, követőit pedig beavatta a Négy Nemes Igazságtanába. Ekkor forgatta meg a először a Dharma, vagyis az Igazság kerekét.
  4. A negyedik napon a legendák szerint Buddha az istenek birodalmába látogatott.