Akarsz néhány meglepő dolgot tudni a barátaidról? Elég rátekinteni a csillagjegyükre, s máris kiderül, mit rejtegetned előled. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyekről.

Kos

Észrevetted már, hogy a Kos jegyében született barátodnak sebhely van a homlokán vagy a könyökénél? És arra felfigyeltél, hogy megvágta magát egy késsel, aminek a nyomát a mai napig viseli? Ez aligha meglepő, miután a csillagjegyek közül vele történik leggyakrabban baleset. Tele van energiával, ám időnként nem tudja megfelelően levezetni ezt a többletet, aminek aztán sérülés lesz az eredménye.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Ma hihetetlenül nagy energiákkal rendelkezhet, kedves Kos, melyek ráadásul átjárják szinte egész testét, áthatva gondolatait, cselekedeteit. Ennek hatására az akadályok szinte maguktól felszámolódnak ön elõtt az úton, melyen végighalad. A nap során ráadásul még szövetségesei támogatására is bizton számíthat, így a mai egy igazán termékeny és mindemellett egészen élvezhetõ napnak ígérkezik.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ezeket a csillagjegyeket kikészítheti az október még másoknak csodásan alakul. Neked mit tartogat?

Ezeket a csillagjegyeket kikészítheti az október még másoknak csodásan alakul. Neked mit tartogat?

Te is köztük vagy? A horoszkópból kiderülnek, mire érdemes odafigyelned.

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

A Bika akkor érzi elemében magát, amikor magával kell törődnie. Érzékeny, nem túlságosan beszédes, jó megfigyelő. Emellett gyakorlatias, értelmes, s gyors észjárásának köszönhetően szinte vonzza magához a pénzt. Munkájában mindig kiválóan teljesít. Gondoltad volna, hogy a kívülről kiegyensúlyozottnak tűnő Bika belül mennyire makacs és zsarnoki? Ám vélhetően ez az oka, hogy a céljait rövid időn belül el is éri.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

A mai nap folyamán nagy szükségét érezheti kimutatni szeretetét valaki iránt, ezt azonban, önhöz illõen, nem biztos, hogy látványosan, sõt, hogy egyáltalán észrevehetõen teszi, hisz nem híve a teátrális érzelmi kirohanásoknak, valamint a drága és extravagáns ajándékoknak. Maradjon is ilyen, s az ilyesmik helyett továbbra is az együttöltött, tartalmas és meghitt pillanatokkal, az önre való számítással, valamint igazi, mély érzésekkel és szelíd közeledéssel fejezze ki, amit érez. Ön egy rendkívül mély érzésû ember, kedves Bika és igazi barát!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

A kellemes külsejű Ikrek meglehetősen finnyás és válogatós, amikor arról van szó, kivel lépjen közelebbi barátságba. Miután kettős jegyről van szó, kétféle személyiség rejtőzik a lelkében: egyfelől együttműködőnek, segítőkésznek és barátságosnak tűnik, ám a másik arca épp ennek ellentéte, előszeretettel szól bele a közeli barátok életébe, és ítélkezik tetteiken.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

Pattanjon ki az ágyból és cselekedjen! Ne féljen attól, hogy messze elér a hangja, sõt! Gyõzõdjön meg róla, hogy mindenki jól hallja, amit mond. Ne törõdjön a kritikákkal, s hagyja, hogy érzelmi a mennyekbe repítsék. Önnek is ugyanolyan joga van kifejezésre juttatni gondolatait, érvényesíteni akaratát, mint másoknak. Ha bízik önmagában és a sikerben, az ember bármire képes lehet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

A Rák érzékeny típus ugyan, de kifejezetten jól koordinálja az életét. A barátai problémái és szükségletei mélyen érintik, mindenkor együtt érez velük. Ki sem néznéd belőle, milyen hihetetlen bosszúra lenne képes, ha a jövőben ellenséggé válnátok. Nem könnyen bocsát meg senkinek, de az is igaz, ő abban a hitben él, hogy a legközelebbi barátok soha nem tudnának ártani neki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2019-11-20)

A mai egy igazán fantasztikus nap lehet az ön számára, kedves Rák, különösen, ha tesz is róla, hogy az legyen. Szervezzen családi programokat, tervezzen be egy kis kikapcsolódást, szórakozást, egy olyan légkört, miliõt létre hozva ezzel maga körül, amelyben igazán felhõtlenül jól érezheti magát, miközben az ön számára fontos emberi kapcsolatai ápolására is idõt fordíthat. Néha mindenkinek kell egy kis lazítás, s az ön esetében a mai nap most ideális testi, lelki hátteret is biztosíthat ehhez!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: