Akarsz néhány meglepő dolgot tudni a barátaidról? Elég rátekinteni a csillagjegyükre, s máris kiderül, mit rejtegetned előled. A horoszkóp fellebbenti a fátylat a csillagjegyekről.

Kos

Észrevetted már, hogy a Kos jegyében született barátodnak sebhely van a homlokán vagy a könyökénél? És arra felfigyeltél, hogy megvágta magát egy késsel, aminek a nyomát a mai napig viseli? Ez aligha meglepő, miután a csillagjegyek közül vele történik leggyakrabban baleset. Tele van energiával, ám időnként nem tudja megfelelően levezetni ezt a többletet, aminek aztán sérülés lesz az eredménye.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Kreativitása ma szárnyal kedves Kos, így ne habozzon, használja ki. Akár munkájában, akár magánéletében nagy elõrehaladást érhet el mai lendületével, csak hagyja, hogy érzései vezessék és tegye azt, amit igazán szeretne, legyen szó a lakás átrendezésérõl, vagy egy romantikus vacsoráról, munkájában pedig egy új ötlet, szisztéma bevezetésérõl. Valósítsa meg ma remek gondolatait, mert lehet, hogy hosszú ideig nem lesz még egy ilyen energikus napja.

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A csillagjegyek legféltettebb titkai! Rántsuk le rólad is a leplet!

A csillagjegyek legféltettebb titkai! Rántsuk le rólad is a leplet!

Ha kívülről próbálunk is “normálisnak” tűnni, ez még nem jelenti azt, hogy azok is vagyunk. Vagyis, lefordítva ez az jelenti, hogy próbálunk teljes mértékben beilleszkedni, megfelelni a társadalmi elvárásoknak, de mindenkinek vannak azért féltve őrzött ti

Cikkajánló Tovább olvasom

Bika

A Bika akkor érzi elemében magát, amikor magával kell törődnie. Érzékeny, nem túlságosan beszédes, jó megfigyelő. Emellett gyakorlatias, értelmes, s gyors észjárásának köszönhetően szinte vonzza magához a pénzt. Munkájában mindig kiválóan teljesít. Gondoltad volna, hogy a kívülről kiegyensúlyozottnak tűnő Bika belül mennyire makacs és zsarnoki? Ám vélhetően ez az oka, hogy a céljait rövid időn belül el is éri.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Ma eljátszadozhat egy lehetséges utazás gondolatával, kedves Bika. Sõt olyannyira eluralkodik önön a vágy egy kis környezetváltozás iránt, hogy nemcsak álmodozik, hanem komolyan belegondol, mikor és mennyi szabadságot tudna kivenni kirándulása érdekében. Az egyetlen problémát az okozhatja, hogy a rengeteg adódó lehetõség közül nehezen választ. Ne gondolkozzon sokat, inkább menjen oda, ahová már rég el szeretett volna látogatni. Vigye magával kedvesét, vagy egy igazán jó barátját is.

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Ikrek

A kellemes külsejű Ikrek meglehetősen finnyás és válogatós, amikor arról van szó, kivel lépjen közelebbi barátságba. Miután kettős jegyről van szó, kétféle személyiség rejtőzik a lelkében: egyfelől együttműködőnek, segítőkésznek és barátságosnak tűnik, ám a másik arca épp ennek ellentéte, előszeretettel szól bele a közeli barátok életébe, és ítélkezik tetteiken.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Intuíciója ma igazán erõs lesz, így, ha hallgat önmagára és követi megérzéseit, rendkívül hatékony napot tudhat maga mögött. Használja ki minél praktikusabban, hogy ilyen jól ráérez a a dolgokra. Ma este szokatlan álmai lehetnek, melyek rávilágíthatnak bizonyos, az életét tekintve fontos, ám elhanyagolt dolgokra. Megéri tehát elgondolkodni rajtuk.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

Rák

A Rák érzékeny típus ugyan, de kifejezetten jól koordinálja az életét. A barátai problémái és szükségletei mélyen érintik, mindenkor együtt érez velük. Ki sem néznéd belőle, milyen hihetetlen bosszúra lenne képes, ha a jövőben ellenséggé válnátok. Nem könnyen bocsát meg senkinek, de az is igaz, ő abban a hitben él, hogy a legközelebbi barátok soha nem tudnának ártani neki.

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2020-01-27)

Helyezze ma a hangsúlyt kapcsolataira kedves Rák. Ma mindenkivel könnyedén meg tudja találni a közös hangot, s ezáltal sikerül megértetni magát, illetve elég türelmes lesz ahhoz, hogy nyisson partnere, barátai álláspontja felé is. Kedvesével a kellemes beszélgetések után könnyen kialakulhat egy romantikus este, amikor végre ismét egymásra találhatnak.

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Kérem

Ingyenes és az is marad!

+ 5 pont

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: