Oroszlán (július 23. – augusztus 22.)

Az Oroszlán olyan stabil önbizalommal rendelkezik, amelyről a többi csillagjegy csak álmodozhat. Rendkívül büszke az elért teljesítményeire, megelégedettséggel tölti el életvitele, a belőle áradó pozitív energia sokakat vonz köré, sokakat inspirál. Tudatában van, hogy a legjobb jár neki, semmi sem tartja vissza, amikor el akarja érni a céljait.

Kedves Oroszlán olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Lehet, hogy nemrég valaki elhagyta, akire nagyon számított kedves Oroszlán. Ez a nagy csalódás lehet, hogy eltört valamit önben, s ettõl egy kicsit úgy érezheti, hogy nem bízhat meg többé senkiben. Próbálja meg felidézni azokat az embereket az életében, akikben pozitívan csalódott és merítsen erõt ezekbõl a gondolatokból. Meglátja, hamarosan megint közel tudja engedni magához az arra érdemeseket.

Kedves Oroszlán szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

A Szűz jóval érettebb a tényleges életkoránál, erkölcsös, intelligens, ezért a többiek szívesen fordulnak hozzá biztatásért. Ami első számú erősségeként emelhető ki, az a meg nem alkuvó természete. Nem hajlandó feladni az elveit. S mivel érzelmileg sem áll gyenge lábakon, őt nem lehet átejteni vagy manipulálni.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Napi horoszkóp január 17. péntek – Rák, Halak, Mérleg, Kos, Nyilas, Bak, Vízöntő, Oroszlán, Skorpió

Mérleg (szeptember 23. – október 22.)

A Mérleg természetes bájával, kisugárzásával, kedvességével könnyedén elvarázsolja a többieket. Ő mindenkor az egyensúlyra, a harmóniára, a békére törekszik, ezért ő mindenkor nyugodt és kényelmes légkört teremt a környezetében élők számára. Szeretteivel nagyon figyelmes, hiszen akkor a legboldogabb, amikor a többiek örömét láthatja.

Kedves Mérleg olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig is nagyon jól végezte munkáját, sõt néha már-már õrült módon. Megfordult már a fejében az, hogy ez az egészsége rovására is mehet? Talán meg kéne fontolnia, hogy nem mostani munkája az ideális az ön számára, kedves Mérleg, és el kellene gondolkoznia a változtatáson.

Kedves Mérleg szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió (október 23. – november 21.)

A Skorpió talán mind közül a legszenvedélyesebb csillagjegy, legnagyobb erénye kétségtelenül a belőle áradó elsöprő vonzerő és energia. Bár kezdetben távolságtartó és bizalmatlan, ám ahogyan jobban megismerik őt, személyisége úgy varázsolja el a többieket. Hihetetlenül titokzatos és megfejthetetlen, különleges misztikus aura lengi körbe.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Ön mindig céltudatos, következetes és akaratos, kedves Skorpió, így elhatározásaiban is igencsak hajthatatlan. Azonban ma eljött az ideje, hogy megengedjen magának egy kis élvezetet. Akár az elmúlt idõszak jutalmaként, akár azért, hogy tovább tudja csinálni elhatározásait, kényeztesse magát egy nagy adag édességgel, néhány óra relaxálással, vagy valamivel, amirõl már régóta lemondott. Ne vegye mindig olyan komolyan az életet, néha engedje el magát.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: