Valójában mindenki hazudik. Kisebbeket, nagyobbakat, magának, másoknak, jóindulatból vagy önérdekből. Nos, a horoszkóp szerint a csillagjegyek más és más dologban füllentenek. Vajon miben és hogyan? Most fellibben a lepel a leggyakoribb hazugságokról...

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma esetleg érdemes lenne konzultálnia barátaival, kollégáival, hogy visszajelzéseket kapjon egy projektjével kapcsolatban, mely most kezd körvonalazódni. Hallgassa meg az elhangzott véleményeket, vonjon átlagot és igyekezzen hasznosítania a leszûrt konzekvenciákat a jövõre nézve!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Kos: „Jól vagyok!”

A Kos szereti azt a látszatot kelteni, hogy törhetetlen, és őt nem lehet a céljaiban megakadályozni. Ezért nagyon nehezen ismeri be, még önmagának is, hogy neki is fájnak bizonyos dolgok, fizikailag és lelkileg is. Amikor kijelenti, „persze, jól vagyok”, nem feltétlenül az igazat mondja.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfõképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhetõ, néhányan közülük ráadásul, meglehetõsen jó partnernek bizonyulnak a jövõbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztõnek tûnnek, csak lassan, tapogatózva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még idõben megállhasson, ha szükséges!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így változik meg minden csillagjegy élete Májusban

A Bika: „Én sosem hazudok.”

A Bikának létfontosságú, hogy morálisan mindig kifogástalanul viselkedjen. Szereti, ha tisztelik, amiért hibátlan és helyes döntéseket hoz – ebbe a képbe pedig nagyon nem fér bele a hazugság, pedig az még a Bikával is előfordul néhanapján. Könnyedén kimondja, „én sosem hazudok”, de ez nem biztos, hogy mindenkor igaz is.

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Már hosszú ideje nem érezhette magát ennyire energikusnak és motiváltnak, mint ma, kedves Bika, ennek hatására, valósággal megtáltosodhat, és sikert, sikerre halmozhat! Bátran emelje a tétet, mert ma nincs az a feladat, amit ne lenne képes megoldani!

Kedves Bika szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Az Ikrek: „Visszahívlak!”

Amikor az Ikrek tutira megígéri, hogy később visszahív, ne lepődj meg, ha napokig várhatsz a telefonhívására. Nem rosszindulatból nem hív vissza, egyszerűen csak annyi minden pörög egyszerre a fejében, hogy hajlamos elfelejteni a felelőtlenül tett ígéreteket. Valójában nem hazudik, mert tényleg úgy gondolja az ígéreteit, csak megbízni nem nagyon érdemes benne.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyûlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végzõdjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdõ, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet!

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A Rák: „Mindjárt kész vagyok!”

Ami a Ráknak öt percet jelent, az a valóságban biztos, hogy minimum fél óra lesz. Nem igazán tudja megfelelően beosztani az idejét, és az időérzéke is gyakran becsaphatja őt, ezért hajlamos a késésre, mert egyszerűen képtelen időben elindulni – amit persze, sosem vallana be…

Kedves Rák olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-19)

Ön rendkívül nagy erõfeszítéseket képes tenni nap, mint nap azért, hogy sikereket érjen el, ám teljesítményét sokszor nem értékelik az önt körülvevõk eléggé, ami annak is betudható, hogy általában nem veri nagydobra elért eredményeit. Meglehet, hogy érdemes és jövedelmezõ lenne változtatni ezen a gyakorlatán, kedves Rák!

Kedves Rák szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: