Bak

Ha valami nem úgy történik, ahogy elképzelte, akkor nagyon rosszindulatúvá tud változni. Könnyen elveszti a bizalmát, és többé már nem tud megbízni soha abban a személyben. Ha ő sért meg valakit, soha nem kér bocsánatot, egész életében képes tartani a haragot. Kissé beképzelt, és egyáltalán nem akar megszabadulni a rossz tulajdonságaitól, pedig tisztában van velük.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Nem minden az, aminek elsõre látszik, Kedves Bak. Ma sajnos errõl kell megbizonyosodnia egy ismerõsével kapcsolatban, akirõl eddig pozitív véleménnyel volt. Lehet, hogy õ változott ekkorát? Vagy az ön értékrendje változott volna meg az idõk során? Mindenesetre nem árt, ha rendezi gondolatait és azt, hogy ismerõsei körében kivel hányadán áll.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szűz

Túlságosan sokat kritizál, egyből kiszúrja mindenki rossz tulajdonságait, és nem hajlandó észrevenni a jó dolgokat. Soha nem elégedett semmivel, mindenkit lenéz, és tele van negatív energiával. Hiába dicséri meg bárki is, mindig kap valami kifogást, amivel visszavághat.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Kedves Szûz, bizony a régi rossz szokásokat, nagyon nehéz elhagyni, de olykor felül kell írnunk azokat a gondolatokat, amik berögzõdéseink kialakulásához vezettek, annak érdekében, hogy a ránk váró változások be tudjanak köszönteni életünkben. Engedje, hogy barátai segítsenek önnek ebben a nehéz lépésben, s meglátja, a jövõben döntésének számtalan elõnyét élvezheti majd.

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Így reagálnak a csillagjegyek a világjárványra. Te ilyen vagy?

Ikrek

Nagyon könnyen csalódást okozhat, manipulál, pletykál, kétszínű, és bajkeverő. A szemedbe mindig mosolyog, éppen ezért azt gondolod, hogy ő a legjobb barátod, de a hátad mögött kibeszél. Mindig csak a pillanat öröme érdekli, egyáltalán nem zavarja az sem, ha valakit megbánt csak azért, hogy neki jó legyen.

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-25)

Mindig szívesen segít másoknak, végighallgatja ismerõsei, barátai panaszait és ez bizony igencsak lecsökkenti energiáit. Itt az ideje, hogy feltöltõdjön, kedves Ikrek. Ma fordítson önmagára is egy kis idõt, mert ha nem teszi, hamarosan igencsak ki fog égni, s akkor nem hogy másoknak, de magának sem tud majd hathatós támasza lenni.

Kedves Ikrek szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: