A nagy játékosok, színészek, hazudozók, csalók azok, akik az életük bármely területén képesek napi szinten összetűzésekbe keveredni. Ez a személyiségüknek köszönhető, amely, mint már gondoltátok, szoros összefüggésben áll a csillagjegyükkel. 

Lássuk, kik a legnagyobb játékosok és csalók a csillagjegyek között. Haladjunk fentről lefelé.

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Meglehet, hogy ma éjjel esetleg furcsa, misztikus álmai lesznek, melyek talán angyalokkal, vagy más, szellemi lényekkel kapcsolatosak, vagy éppen, rájuk utalnak. A bennük rejlõ üzeneteket érdemes lenne rögzíteni is valamilyen formában hosszútávra, mert késõbbi értelmezésük által, fontos üzenetre bukkanhat!

Kedves Kos szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

1 – Skorpió

Játékra született és szereti feszegetni az emberek érzelmi határait. Azok különös élvezetet jelentenek, akik nem túl könnyű célpontok, de előbb vagy utóbb őket is megtöri.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma egy meglehetõsen érdekes találkozón, esetleg családi, baráti összejövetelen vehet részt, vagy ülhet házigazdát, ahol megismerkedhet néhány olyan, érdekfeszítõ dologban jártas embert, mint amilyen az asztrológia, a metafizika, a környezetvédelem, vagy éppen a mûvészetek, így nem csak egy jó beszélgetés, de egy meglehetõsen tanulságos este is kikerekedhet a dologból, amin szellemileg sokat adhat és kaphat egyaránt!

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

6 túlféltős csillagjegy, akinek nem ártana lazítania a pórázon

2 – Szűz

Ha akar valamit, azt komisz és manipulatív módon fogja kicsalni tőled. Először a közeledbe férkőzik, majd amikor már elnyerte a bizalmadat, akkor elveszi, ami nekik kell és minden előjel nélkül eltűnik.

Kedves Szűz olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma kifejezetten romantikus, bensõséges hangulatra vágyhat, így különösen nehezen viselheti az olyan külsõ behatásokat, melyek megzavarhatják, vagy egyenesen ellehetetlenítik, hogy otthon, nyugodt körülmények között, kedvesével, vagy akár csak egyedül lehessen. Sebaj, kedves Szûz, talán majd egy másik alkalommal, addig is kitartás és fel a fejjel!

Kedves Szűz szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

3 – Bak

A türelem a legnagyobb erőssége. Nagyon gondos szemmel figyel a részletekre és kiváló a projektek megalkotásában. Ha képes valamilyen szerepet magára ölteni, akkor azt probléma nélkül megteszi, főleg, ha később meg is úszhatja. Szereti kihasználni mások jóságát.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Egy nagyon izgalmas valakivel hozhatja ma össze az élet, kedves Bak, akinek sikerül hamar feledtetni önnel a napi gondokat. Amennyiben mégis úgy gondolná, mindez túl szép ahhoz, hogy igaz legyen, ne tegye, mert ez bizony szép és igaz is egyszerre!

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

4 – Vízöntő

Érzelmileg fel van fegyverezve arra, hogy tönkretegyen bárkit hazugságokon és áruláson keresztül. Megtévesztő ígéreteket tesz, és hamis reménnyel kecsegtet, majd eláll a szavától. Képes arra, hogy az álmaidat egy pillanat alatt derékba törje.

Kedves Vízöntő olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-03-28)

Ma, akármennyire is szétszórt legyen, talán még sohasem érezte magát ennyire összeszedettnek és magabiztosnak valamiben! Ha ennyire nyilvánvaló, kedves Vízöntõ, mi lenne a legjobb lépés, kár pazarolni, holmi, nem túl ideálisnak tetszõ körülmények miatt, az idejét. Lépjen, amíg nagy a lelkesedés és megvan a hajlandóság is önben, hogy meglépje, amit meg kell lépnie!

Kedves Vízöntő szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: