A kelta horoszkóp nem különböztet meg éveket, hanem az év bizonyos napjaihoz rendeli a jegyeit. Nézzük, mit ígér a jóslat!

Te milyen fa vagy?

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Szombati Horoszkóp - Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért...

Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni. Kiválóan teljesít a munkahelyén, ezért páran irigyek önre. Ennek ellenére erősnek kell maradnia, és nem szabad hagynia, hogy másik felidegesítsék. Szánjon némi időt a háztartásár

Cikkajánló Tovább olvasom

Cédrusfa – II. 9–18. és VIII. 14–23.
Erdei fenyő – II. 19–29. és VIII. 24. – IX. 2.
Szomorúfűz – III. 1–10. és IX. 3–12.
Szilfa – I. 12–24. és VII. 15–25.
Almafa – XII. 23–I. 1. és VI. 25. – VII. 4.
Fenyőfa – I. 2–11. és VII. 5–14.
Ciprusfa – I. 25.–II. 3. és VII. 26. – VIII. 4.
Jegyenyefa – II. 4–8., V. 1–14. és VIII. 5–13.
Hársfa – III. 11–20. és IX. 13–22.
Mogyorófa – III. 22–31. és IX. 24. – X. 3.
Fügefa – VI. 14–23. és XII. 12–21. 
Gyertyánfa – VI. 4–13. és XII. 2–11.
Berkenye – IV. 1–10. és X. 4–13.
Juharfa – IV. 11–20. és X. 14–23.
Diófa – IV. 21–30. és X. 24. – XI. 11.
Gesztenyefa – V. 15–24. és XI. 12–21.
Kőrisfa – V. 25.–VI.3. és XI. 22. – XII. 1.
Tölgyfa – III. 21.
Nyírfa – VI. 24.
Olajfa – IX. 23.
Bükkfa – XII. 22.

 

Fenyőfa

Külső szemlélő szerint kicsit hűvösnek, olykor túlságosan méltóságteljesnek tűnhetnek az ekkor született emberek. Kétségtelen, hogy az ősi kelták megfigyelései szerint a Fenyőfa jegyének szülöttei kicsit nehezebben mutatják ki érzelmeiket. Első látásra talán unalmasnak is vélhetjük őket, ugyanis szeretik a biztonságot, a megállapodottságot, a nyugalmat.

Szokatlan módon utazásra, szabadságra a tavasz kínál lehetőséget, méghozzá egy érdekes, váratlan ajánlattal. Nehogy elmenjenek mellette, mert nagyon jól fogják magukat érezni, még akkor is, ha nem kimozdulós emberek. 

Napi horoszkóp január 9. csütörtök – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Napi horoszkóp január 9. csütörtök – Rákok, Mérlegek,Kosok, Halak, Ikrek, Szüzek, Nyilasok, Halak, Bakok, Vízöntők, Skorpiók

Tele leszel energiával és az ambíciód az eget veri majd. Ennek tükrében az elkövetkező 12 hónapban semmi sem lesz lehetetlen számodra. Határozd el, hogy alkotsz valamit, ami ki fogja állni az idő próbáját.

Cikkajánló Tovább olvasom

Ez a meglepő kaland azt az érzést kelti, hogy talán ez az év lehet a váratlan fordulatok éve. A nyár kicsit dolgosabb lesz, mint másoknak, vagy mint ahogyan a korábbi években megszokták. Szerencsére képesek lesznek egyensúlyt teremteni az aktív és a passzív pihenés között. Annak ellenére, hogy idén tavasszal utaztak, egy-egy kellemes nyári kirándulás azért igencsak belefér az életükbe. Új élményt jelenthet az is, hogy a saját lakóhelyük környékén keresnek fel szép, érdekes helyeket, amelyeket eddig nem láttak. Az ősz elején lehetséges egy kisebb családi vagy párkapcsolaton belüli vita, a megoldása csupán türelmükön múlik. Empátiájuk, kedvességük meg fogja hozni a gyümölcsét. Egy régi barát, aki az elmúlt években kicsit eltávolodott önöktől, most ismét közelebb kerül a szívükhöz, és ugyanott folytatják a beszélgetést, ahol korábban abbahagyták. Emberi kapcsolataik decemberben lesznek igazán jó formában, ami nagyon is rendjén van karácsony időszakában.

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: