Mérleg

Többen tartanak mázlistának a szerelmi kapcsolatod miatt. Ha nincs partnered, februárban rátalálhatsz az igazira, de a boldogságot nem adják ingyen. A kapcsolatért küzdened kell, ám ez most menni fog! A munkahelyeden új szelek fújdogálnak: nagyobbak lesznek az elvárások, a felelősség, és ha sikeres szeretnél lenni, akkor új ötletekkel kell előállnod. Ha házas vagy, társad nem találja a helyét a világban, és ez miatt olykor te is nehezebben tudsz koncentrálni a munkádra.

Kedves Bak olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Egy ismerõse ma elmesélheti önnek magánéleti problémáit, kedves Bak. Ezzel nincs is probléma, hiszen jól tudja, ilyen ügyekbe nem szabad beleszólni, hiszen ez csak azokra tartozik, akikkel éppen történik a cselekmény. Ma mégis leküzdhetetlen vágyat érezhet arra, hogy kimutassa véleményét és ezzel igencsak befolyásolja barátja döntéseit. Vigyázzon, mert minden, amit tanácsol önre üthet vissza.

Kedves Bak szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Skorpió

Ha még nem bútoroztál össze a szerelmeddel, akkor most itt az ideje, hogy egy fedél alá költözzetek, és közös fészekben térjetek esténként nyugovóra. Ha házas vagy, partnered számára külföldi munkalehetőség adódik, amelynek örülj. Nem fog magadra hagyni, hanem könnyebb lesz az életed. A kreativitásodra nagy szükség van otthon, különösen ha új lakásba költözöl, vagy szeretnéd az otthonodat átalakítani. Mielőtt a munkahelyeden kiosztanál valakit, számolj háromig.

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valószínûleg sokszor megfordult már a fejében, hogy alkosson valamit, kedves Skorpió, vagy lehet, hogy már meg is tette, de eddig nemigen figyelt fel önre senki. Ma azonban fordulhat a kocka. Kreativitása lehetõséget kaphat arra, hogy szárnyaljon. Legyen türelmes és várja ki, hogy az önt körülvevõ lehetõségek kiforrják magukat.

Kedves Skorpió szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

Szombati Horoszkóp 2022-05-21

Nyilas

Már nem csodálkozol azon, hogy a partnered az üzleti terveivel van elfoglalva, de azért jólesik, hogy közben megpróbál időt szakítani rád. Különösen akkor, ha kilométerekben mérhető távolságra vagytok egymástól. Viszont eleged lesz valaki jajveszékeléséből, rosszkedvéből. Egy barát bemutathat neked egy olyan személyt, akinek segítségével kitörhetsz a szürkeségből, és akivel fantasztikus kalandot élhetsz át. Legyél óvatos a munkahelyeden, mert az, akit barátnak hiszel és akit beavatsz a titkaidba, éppen igyekszik megfúrni téged. Rád bízhatnak egy olyan feladatot, amin öröm lesz dolgozni.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! :)
(2024-04-23)

Valaki nagyon vonzónak találhatja munkahelyén, amit ma ki is mutathat önnek, kedves Nyilas. Ez az illetõ lehet, hogy az ön egyik felettese, így gondolja át jól, hogyan reagál közeledésére, mert egy hirtelen visszautasítást lehet, hogy nem viselne jól. A legjobb, ha megtartja vele a távolságot, amíg ki nem derül, valóban komolyak-e az érzelmei.

Kedves Nyilas szeretnéd megkapni a saját Napi horoszkópd?

Ingyenes és az is marad!

A cikk folytatódik a következő oldalon! Az alábbi számokra kattintva lapozhat: